Vakıf Katılım web
Magazin 01.12.2022 04:13

"DERGİ GECESİNDE ŞIKLIK YARIŞI"

Instyle dergisinin 200. kapak kutlaması önceki gece Nişantaşı'ndaki Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Gece katılan ünlü isimler şıklık yarışına girdi.
"DERGİ GECESİNDE ŞIKLIK YARIŞI"

"BENİM KOMEDİMDE KÜFÜR YOK"

Geceye katılanlar arasında oyuncu Gülse Birsel'de vardı. Basın mensuplarını ile ayak üstü sohbet eden oyuncu, yakın zamanda bir dijital platformda yayına girecek olan "Yılbaşı Gecesi" adlı filmi hakkında "Çok eğlenceli bir film oldu. Çok güzel bir komedi olduğunu düşünüyorum. Şahane bir oyuncu kadrosu var. İzleyenler çok beğenecek eminim" derken muhabirlerin aynı zamanda senarist olan Gürse Birsel'e "Bir senarist olarak dijital platformlar sizi yazarken daha çok özgür kılıyor mu?" şeklindeki sorusuna " Özgür kılıyor. Daha doğrusu şu açıdan özgür kılıyor. Benim komedimde küfür vs. öyle şeyler yok. Şuan televizyona dizi yapsam. 140-150 dakika sürüyor bir bölüm ama dijital platformda bunu 40-50 dakikaya sığdıra biliyorsunuz. Senede 8 bölüm en azından daha insanca çalışa biliyorsunuz. " cevabını verdi.

"HAYATIMA ALACAĞIM KİŞİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİNE DİKKAT EDERİM"

Hepsi grubu ile adı özdeşleşen Yasemin Yürük'te gecenin şıkları arasındaydı. derin dekolteli kıyafetiyle dikkatleri çeken Yörük, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Habercilerin "Neler yapıyorsunuz?" sorusuna "Bu sıralar senaryo oluyorum. Projeler geliyor. İçime sinen bir şey olursa oynamak istiyorum." derken geçmişte içinde bulunduğu Hepsi grubunun da bir belgeselinin yapılacağından bahsetti. Yörük, " Şuan eğer olursa biyografi şeklinde bir projemiz var. Dijital bir platformda yayınlamak istiyoruz. Elimizde küçük yaşlardan beri olan birçok anı, fotoğraf ve video var. Bakalım hayırlısı" şekilde konuştu. Yürük aşk hayatıyla ilgili sorulara, "Hayatıma alacağım kişinin daha çok karakteristik özelliklerine dikkat ederim. Öyle sarışın, esmer gibi takıntım yoktur" dedi.

"GELEN ELEŞTİRİLER İÇİN ÜZGÜNÜM"

Ağustos ayında bebeği Mavi'yi kucağına alan oyuncu Demet Evgar'da geceye katılanlar arasındaydı. Basın mensuplarının "Annelik nasıl gidiyor." demesi üzerine kahkaha atarak "Annelik gitmiyor. Çünkü daha yeni doğurdum. Emzirdim uyuttum geldim." dedi. Bir süredir setlerden uzak olan Evgar'a "Setlere ne kadar ara verdiniz. Bebeğiniz için yaş kriteri varmı?" sorusuna "Hiç büyük konuşmayayım ama 6 ay sonra dönebilirim. Mavi'yle beraber işime dönmekte beni çok heyecanlandırıyor. Oda artık setlerde kuliste hep yanımda olacak." dedi. Evgar, "1 Kadın 1 Erkek'in tekrardan yayınlanmayacak. Gelen eleştiriler için üzgünüm ama olumlu bir projede böyle yansıttık" diyerek takipçilerinden özür diledi.

"ÇOK VERİMLİ BİR DÖNEM OLMUŞ OKUL İÇİN"

Camdaki Kız dizisinin oyuncuları Burcu Biricik ve Selma Ergeç'de geceye katılanlardandı. Burcu Biricik'in röportajı esnasında gelen Ümit Kantarcılar, lise arkadaşı olduklarını söyledi. Kantarcılar, "Serenay Sarıkaya vardı bizim bir üst sınıfımızda. Ben vardım ve Burcu vardı. Çok eskiden beri arkadaşız" diyerek bilinmeyen bir gerçeği de açığa çıkartmış oldu. Kantarcılar, "Çok verimli bir dönem olmuş okul için" diyerek kahkaha attı.

"HİÇBİR KURALIM YOK"

Yüsra Geyik'de soruları yanıtladı. Şık kıyafeti ile geceye katılan Geyik, yeni projeler için hazırlıkta olduğunu dile getirdi. Arka Sokaklar dizisindeki başarının ardından oyunculuk hayatına devam eden oyuncu, "Neşet Ertaş'ın hayatını çektik. O yakında vizyona girecek. Bir de Bozkır dizisini çektik. Blu TV'ye 2. sezonu çekip bitirdik. Kadroda yenilikler var" dedi. Yüsra Geyik, son zamanlarda dijital platformlardaki sansürsüz sahneler hakkında ise, "Hepsini takip ediyorum. Senaryolar neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz ve yapacağız da. Benim öyle Türkan Şoray kuralım yoktur. Tek bir kuralım var içime sinmesi.