Magazin 20.01.2018 08:30

GENÇ POPÇU ŞİVA'DAN MİLYONLUK KLİP ŞİVA ''AĞLAYACAK'' İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

​Güzelliği ve yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç popçu Şiva, İlkan Günüç'ün prodüktör koltuğuna oturduğu yeni single'ı ''Ağlayacak''ı müzikseverlerle buluşturdu.
GENÇ POPÇU ŞİVA'DAN MİLYONLUK KLİP  ŞİVA ''AĞLAYACAK'' İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

ŞAFAK GÜVEN

Güzelliği ve yorumu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç popçu Şiva, İlkan Günüç'ün prodüktör koltuğuna oturduğu yeni single'ı ''Ağlayacak''ı müzikseverlerle buluşturdu.

Sözü Ferhat Yaşrin’e müziği Esad Fidan’a ait olan şarkının, 40 kişilik bir ekiple ünlü bir alışveriş merkezinin otoparkında çekilen klibinde yönetmen koltuğuna ise Tamer Aydoğdu oturdu. Çekimleri iki gün süren klipte değeri 1.5 milyon türk lirasını bulan ve ikisi klasik olmak üzere dört farklı araç kullanıldı. Stil danışmanlığını Modacı Gülşah Çabukel'in yaptığı klipte üç farklı kostüm kullanan Şiva, özel tasarım cekedi ile de göz kamaştırdı. Gülşah Çabukel tarafından yaklaşık 10.000 yarı değerli taş kullanılarak tamamen el işçiliği ile yaklaşık iki haftada hazırlanan özel ceket, klibin en dikkat çeken aksesuarlarından biri oldu.

Çekimler sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Şiva; ''Bu şarkı benim için biçilmiş kaftan. İlk duyduğumda tüylerim diken diken oldu ve İlkan Günüç ile muhteşem bir uyum yakaladık. Yayınlandığı ilk günden bugüne son derece olumlu tepkiler alıyoruz. Buda bizi son derece mutlu ediyor.'' sözleri ile mutluluğunu dile getirirken, bir sonraki single'ı içinde şimdiden çalışmalara başladığını söyledi.