Magazin 01.02.2023 04:57 Güncelleme: 01.02.2023 08:51

3 GÜNDE 3 KONSER

Gökhan Türkmen 2023 Türkiye Turnesi'ne hız kesmeden devam ediyor. İzmir, Bursa, Eskişehir'deki konserler binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.
3 GÜNDE 3 KONSER

Müzisyen kimliği ve üretimleriyle son yıllarda güçlü projelere imza atan Gökhan Türkmen,  2023 yılına dev bir proje ile giriş yaptı. Radyo D sponsorluğunda  Bostancı Gösteri Merkezi konseri ile başlayan Türkiye turnesinin konsererli Bursa,İzmir ve Eskişerhir'de  binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşti.

Turnenin biletleri bubilet.com.tr ve biletinial.com sitelerinde satışa açıldı.

'Olmadı' şarkısıyla konserine başlayan Gökhan Türkmen sonrasında 'Aşk Lazım'da seyircisinin coşku dolu katılımı ile unutulmaz bir atmosfer yarattı. Gt Band'in sahnede eşlik ettiği, 3 saate yakın sahnede eski ve yeni sevilen hitlerini seyircisi ile dev bir koro halinde söyleyen Türkmen, şarkılarıyla kimi zaman dans ettirdi kimi zamanda duygulandırdı.

Kariyeri boyunca yıllardır dinleyicisi ile sağlam bir köprü kurmayı başaran Türkmen, konserin ara bölümünde elinde gitarı ile en sevilen 4 şarkısını akustik olarak söyledi.

Kariyerinde her zaman büyük adımlar atan Türkmen, dinlenme rekorları kıran Mahşer ile 2022 yılında sadece youtube’da 80 milyondan fazla izlenme oranı elde ederken, dijital müzik platformlarının listelerinde 1 numara olma başarısını yakaladı. Dünyayı saran pandemi döneminden günümüze kadar albümler ve tekli çalışmalar yayımlayan Türkmen, kollektif çalışmaların içinde de yer alarak farklı müzik türlerindeki üretimlerini sundu.

2012 yılından bugüne kadar dijital gelirini bağışladığı şarkıları ile 3 orman tamamladı.