Magazin 08.12.2019 00:30

İSTANBUL'UN SILA HASRETİ SONA ERDİ

Harbiye Açık Hava Tiyatrosu konserlerinin ardından iki ay sonra yeniden İstanbullu müzikseverlerin karşısına çıkan Sıla, kapalı gişe geleneğine kaldığı yerden devam etti.
İSTANBUL'UN SILA HASRETİ SONA ERDİ

NEŞE KARABÖCEK BENZETMESİ...

Kerki Solfej ile birlikte dün akşam Volkswagen Arena'da sevenleriyle buluşan Sıla, ''Dün akşam nasıl uyudum, bu akşam nasıl uyandım bilmiyorum. İstanbul konserleriöncesi kalbimin kuş gibi kanat çırpmasına alışmam gerekiyor sanırım. Aslında konuşulacak çok şey var. Ama artık o konulara pek girmeyeceğim. Sonra kendimi çok kötü hissediyorum. Üzgünüz... Kızgınız... Artık sözün bittiği yerdeyiz. Hoşgeldiniz.'' diyerek seyircilerini selamladı. Biletleri saatler öncesinde tükenen etkinlikte güzelliği ile göz kamaştıran başarılı sanatçı, ilk albümünden şarkılarda söylerek adeta nostalji yaptı. O yılladaki şarkılarının bazılarında sesinin Neşe Karaböcek'e benzediğini dile getirerek herkesi tebessüm ettiren Sıla, ''Yanlış anlaşılmasın. Ben ben değilmişim gibi demek istedim. Bu ülkede bir tanecik Neşe Karaböcek var... Oda iyi ki var. Onu çok seviyoruz'' sözleriyle de yanlış anlaşılmaya neden olabilecek sözlerini övgülerle tamamladı.

HEM ŞARKILARI HEM KOSTÜMLERİ KONUŞULDU

Volkswagen Arena’yı tıklım tıklım dolduran dinleyiciler, en sevilen Sıla şarkılarıyla hem eğlendi hem de duygusal anlar yaşadı. Sahnedeki enerjisi ve performansıyla yine herkesin takdirini kazanan Sıla, şıklığıyla da büyük beğeni topladı. Sahneye ilk olarak Nedret Taciroğlu imzalı elbisesiyle çıkan Sıla ikinci yarıda ise Farnaz Salmani kıyafetiyle ışıldadı.