Magazin 11.11.2019 12:36

"KADINLAR BANA DAHA ÇOK GÜLÜYOR"

Seneler önce sahnelediği tek kişilik gösterisi 'Azınlıkta Kaldık' ile yeniden sahnelere dönen ve büyük ilgi gören Uğur Yücel, dün akşam İstanbul TİM Show Center'da seyirci karşısına çıktı. Kerki Solfej organizasyonunda izleyicisiyle buluşan Yücel, anıları, esprileri ve sahne şovuyla herkesi kendine hayran bıraktı.
"KADINLAR BANA DAHA ÇOK GÜLÜYOR"

Sahnelendiği yıllarda büyük beğeni toplayan Uğur Yücel’in tek kişilik gösterisi ‘Azınlıkta Kaldık’ seneler sonra yeniden güldürdü. Dün gece İstanbul seyircisiyle buluşan Uğur Yücel, kimi zaman esprileriyle güldürürken kimi zaman da anlattıklarıyla şaşırttı. Gösteri boyunca izleyicileriyle de bol bol sohbet eden usta sanatçı, salondaki kadın seyircinin çokluğunu fark edince "Bana genelde erkekler gülmüyor nedense kadınlar daha çok gülüyor" diyerek gelen kadın seyircilerine teşekkür etti.

 Uğur Yücel'i izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu-yönetmen Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel Alkan'da vardı.

İzleyenlerin büyük ilgi gösterdiği ve gösteri boyunca keyifli anlar yaşadığı gecede, Uğur Yücel sahnede yine muhteşem bir performans sergiledi. Yücel, 16 Kasım’da yeniden TİM Show Center’da sahneye çıkacak.