Magazin 23.09.2019 00:30

'' KENDİ YETENEĞİMİ  YAŞADIĞIM ZORLUKLARLA KEŞFETMİŞ BİRİYİM'' 

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak Evo's Angels dergisinin bu ay ki kapak konuğu oldu. Bu kadar başarılı olmanızın sırrı nedir soruna ''Kendi yeteneğimi yaşadığım zorluklarla keşfetmiş biriyim.
'' KENDİ YETENEĞİMİ  YAŞADIĞIM ZORLUKLARLA KEŞFETMİŞ BİRİYİM'' 

Ve insan ne kadar çok acı çekerse o kadar yoğun hayal kuruyor. Sıkıntılarım kadar büyüktü hayallerim. İkisinden de vazgeçemedim.

Birini unutmak diğerini kaybetmek gibiydi. Samimiyetle yaşadıklarımı yazmaya, paylaşmaya, anlatmaya başladım. Sonra gördüm ki her insan aynı ve beni kabul ettiler kalplerine Bende kalplerini hak edecek şekilde yaşamaya çalışıyorum. Bu başarı değil bence bu buluşmak.

Ne kadar başarılı ya da başarısızım diye düşünmeyi pek doğru bulmuyorum.  Mücadele ettikçe yeni hayaller ve hedefler düşüyor insanın önüne. Herhalde hayal kuramadığım an başarısız olduğumu düşünebilirim. Hepimiz aynı duygulara sahibiz sadece o duyguları farklı deneyimlerle yaşıyoruz. Ben o duyguları nedenleri ve çözümleri ile anlatmaya çalışan biriyim galiba anlattıkça kendini bulan güzel insanlarla büyüdük ve büyümeye devam ediyoruz.  '' diyerek cevap verdi.