Magazin 29.02.2020 00:30

Samimiyeti ve dobralığı ile programa damgasını vurdu

Eys geçtiğimiz akşam sahnelerin başarılı ismi, O Ses Türkiye'nin son şampiyonu Seda Sayan konuk oldu. Tüm enerjisi, samimiyeti ve dobralığı ile programa adeta damgasını vuran Seda Sayan, yaptığı açıklamaların yanı sıra, yaptığı esprilerle de herkesi güldürdü.
Samimiyeti ve dobralığı ile programa damgasını vurdu

TC’SİNİ İSTE TEMİZSE EVLEN

EYS'nin en sevilen ve merakla izlenen bölümlerinden birisi olan Linç@ köşesinde yine samimi açıklamalarda bulunan Sayan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ' flört ettiğiniz kişinin TC kimlik numarasını isteyin mutlaka' sözlerine açıklık getirdi. Güzel şarkıcı, " evet bu sözümün de sonuna kadar arkasındayım. Çünkü erkekler kadınları kandırıyor. Yok şöyle bir insanım, bekarım, boşandım, boşanıyorum diye yalanlar söylüyor. Flört ettin mi? Herşey güzel gidiyor. Tamam iste TC kimlik numarasını, bak siciline temizse işi de uzatma bas nikahı evlen. " açıklaması izleyenler tarafından hem alkışlandı, hemde uzun süren kahkahalara sebep oldu.

BUNUDA MI BEN YAPICAM

Yine programın aynı bölümünde kendisine gelen ' TV8'i ne zaman açsam Seda Sayan çıkıyor' yorumuna da esprili bir dille açıklık getiren Sayan, " ya Acun benimle nasıl bir anlaşma yaptıysa herşeyi ben yapıyorum. Arıyorum Acun'u, bunu da mı ben yapıcam diye soruyorum. Evet onuda sen yapacaksın, peki ya bunu? Evet onuda sen yapacaksın. Geçen sene zorla beni Dominik'e götürdüler. Bu sene gitmeye niyetim yok ama, Acun bu nerede olsam bulur beni yine götürür." açıklaması ise herkesi güldürdü.

EZGİ, OĞULCAN’IMA ÇOK YAKIŞIYOR

Programın son bölümünde ise Seda Sayan'a oğlu Oğulcan Engin sürpriz yaparak programa konuk oldu. Annesi ile birlikte 'Zar Zor' oyununu oynayan anne oğulun verdiği cevaplar ise dikkat çekiciydi. Özellikle Oğulcan Engin'in yeni aşkı Ezgi Eyüpoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sayan, " Oğulcan'ın hayatında ki kimseyi bu zamana kadar kıskanmadım. Hatta öyle ki yanında kimi görsem, aa ne kadar iyi kız evlensene falan diyorum her defasında. Oğulcan ve Ezgi çok yakışıyorlar. Çok güzel bir kız çokta yakışıyorlar." açıklamasında bulundu.