Magazin 07.07.2020 03:00

TAN TAŞÇI CANLI PERFORMANS KAYITLARI İLE DİJİTAL KANALLARDA

Tan Taşçı kariyerinin 15. yılında ilkini Kasım 2019'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği "Söz&Müzik: Tan Taşçı" konser serisinin kayıtlarını Youtube kanalında yayınlamaya başladı.
TAN TAŞÇI  CANLI PERFORMANS KAYITLARI İLE DİJİTAL KANALLARDA

Kanalının takipçi sayısı 100K barajını aşan sanatçının konser canlı performans videoları ile dikkat çekiyor.

Her yıl Kasım ayında gerçekleştirdiği gelenekselleşen Bostancı Gösteri Merkezi konserlerinde rekor sayıda izleyici ile buluşan Taşçı, şu ana kadar Rica Ederim, Ağla Ağla, Ben Her Bahar Mutsuzum, Söyleme, Paşa Paşa, O'na Söyle, Bi' Başka Ayrıldık, Eski Sevgilim performansları yayına girerken, her hafta yüklenen videolar ile konserin tüm kayıtları Taşçı'nın Youtube kanalında arşiv niteliğinde olacak..

Uzun bir ön çalışma ile hazırlanılan “Söz Müzik : Tan Taşçı” konser serisinde sanatçı, profesyonel müzik kariyerinde kendi yazdığı ve seslendirdiği şarkıların yanı sıra Türk müzik piyasasında hatırı sayılır yorumcuların sesinden duyduğumuz şarkılarının da yer aldığı repertuvarını yeni düzenlemeleri ile sahneye taşıdı.

Tan Taşçı, prodüksiyonu yüz elli kişilik bir ekiple hayata geçen “Söz&Müzik: Tan Taşçı” BGM 2019 performansı ile çok konuşulan
bir konsere de imza atmış oldu.ARSLAN GÜVEN