Magazin 18.09.2019 00:30 Güncelleme: 17.09.2019 19:12

Ünlüler Pepsi Tadım Testi kutlama partisinde buluştu

Pepsi® Tadım Testi'nin başarısı, dün gece Alancha'da düzenlenen ve milyonların sevgilisi Beyazıt Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşen partide Aslı Hünel ve eşi Savaş Yurtsever, Batuhan Ekşi, Burak Yörük, Burcu Binici, Gökhan Güneş, Gülay Kamaz, Emel Yıldırım, Sinem Yıldırım ile kızı Lara, Nalan Salur, Nila Fırat, Merve Boluğur, Oğulcan Engin, Petek Ertüre, Seçkin Piriler, Tamer Yılmaz ve Zeynep Tosun gibi çok sayıda ünlünün katılımıyla kutlandı.
Ünlüler Pepsi Tadım Testi kutlama partisinde buluştu

Pepsi® Tadım Testi, katılımcıların eğlenceli bir şekilde kendi kola tatlarını keşfetmelerini teşvik ediyor. Dört yıl önce Türkiye’de başladığından bu yana Pepsi® Tadım Testi’ne ülke çapında 59 şehirde yaklaşık 148 bin kişi katılım gösterdi. Pepsi® toplam 4 yılın sonunda yüzde 59 oranı ile tüketicilerin tercih ettiği lezzet oldu.

Pepsi® reklamları, dijital kanaldaki orijinal karakterleri ve esprili skeçleriyle Türkiye’yi eğlendiren Beyazıt Öztürk’ün Pepsi® Tadım Testi reklam çekimlerinde yaşananları anlatırken “Çok güzel bir dönem geçirdik. Hepsi Bir Yana Pepsi Bir Yana sloganıyla çıktık. Bu iş birliğini kabul etmemdeki en önemli sebeplerden bir tanesi 19 şehri gezeceğim diye anneme söyledim. Oğlum belki kısmetin 19 şehirden birindedir bir taşla iki kuş vurursun belki” esprisi katılımcıları kahkahaya boğdu.

Beyazıt Öztürk şöyle konuştu: “Pepsi, lezzetinin yanı sıra kola tutkunlarına sunduğu eğlendirici içerikleri ve deneyimleriyle de dünyada kendini kanıtlamış büyük bir marka. Bana bu teklif geldiğinde çok mutlu oldum. Projenin parçası olmak çok keyifliydi. Uluslararası bir markanın bir projesinde yer almaktan da gurur duyuyorum.”ARSLAN GÜVEN