Magazin 28.03.2020 00:30 Güncelleme: 27.03.2020 21:14

YALIN'DAN CORONAVİRÜSE KARŞI 300 BİN TL!

Başarılı müzisyen Yalın, Instagram üzerinden verdiği dijital konserlerine geçtiğimiz akşam yaptığı canlı yayınla devam etti.
YALIN'DAN CORONAVİRÜSE KARŞI 300 BİN TL!

Konser öncesi bir GSM markasıyla işbirliği yaptığını ve yayın için kendisine ödenecek bedelin tümünü Coronavirüs’le mücadelede kullanılmak üzere Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü’ne aktaracağını açıklayan Yalın, o rakamı canlı yayında izleyenlerle paylaştı. Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'ne toplam 300 bin lira aktarılacağını açıklayan Yalın, sözlerine " Bu benim için çok güzel bir hayaldi. Hep birlikte birşey başardık. İnşallah Coronavirüs'le mücadelede hepimizin bu çorbada bir tuzu, bir katkısı olur." diye devam etti. Anlık 85 bin kişinin izlediği yayında bir sürpriz daha vardı. Konser öncesi, izleyenlerin sevdiklerine, özlediklerine bir iki cümle yazı yazmasını rica eden sanatçı, seçtiği bir mesaj sahibini canlı yayına aldı.

"BU GECE ŞARKILAR 65 YAŞ ÜSTÜNE"

Konsere "Bu akşamki yayını, bizim için çok kıymetli olan 65 yaş üstü sevdiklerimize, armağan etmek istiyorum." sözleri ile başlayan Yalın, "Onlara daha iyi bakalım bu süreçte. Onlara daha iyi davranalım, daha çok sevelim, daha çok sahip çıkalım. Bu gece bütün şarkılar onlara." diyerek 65 yaş üstü vatandaşlarımıza bu zorlu süreçte destek oldu.

FATİH HOCA MESAJ ATAR; 'YALIN BU ŞARKI TAMAMDIR' DER"

Başarılı sanatçı yayın sırasında Coronavirüs'e yakalanan Fatih Terim'e de mesaj gönderdi. Geçmiş olsun dileklerini "Sizi çok seviyoruz, çok yakın zamanda sağlığınıza kavuşacağınızdan hiç şüphem yok. Hocam Aslan gibidir. Bu virüsü ezer geçer." sözleri ile dile getiren Yalın, "Arada bir bana şöyle kısacık bir mesaj atar, "Yalın bu şarkı tamamdır" der ve şarkının ismini yazar. Onun 'Tamamdır' dediği şarkılar mutlaka bir yere gelir." dedi ve 'Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda' şarkısını başarılı teknik adam için seslendirdi.