Magazin 02.12.2021 04:10

1 HAFTADA 1 MİLYONLUK REKOR İZLENME

Rap dünyasını kasıp kavuran Falan Filan şarkısıyla 1 haftada 1 milyonluk rekor izlenmeye kavuşan Almanya'nın ünlü rapçisi Mudi ile Türkiye'nin yeni yıldızı Arda Han yeni düetin müjdesini verdi.  Rap dünyasında yıldızları hızla parlayan ikili, "Isınma turları bitti şimdi sıra maraton koşmada" dedi.
1 HAFTADA 1 MİLYONLUK REKOR İZLENME

5 Kasım’da dijital platformlarda dinleyicilere sunulan falan filan şarkısıyla rap dünyasında rekora koşan Mudi ve Arda Han, sadece 1 haftada 1 milyonluk izlenme yakaladı. Müzik piyasasını sallayan ve rap severleri heyecanlandıran düetin klibi de ikilinin hayranları tarafından ilgi bombardımanına tutuldu. Sosyal medyada paylaşım rekoru kıran klibin yönetmenliğini Kemal Yıldız yaptı.

Rekor kıran “Falan Filan” düetinin ardından ünlü ikiliden bir müjde daha geldi. Çok yakın zamanda sürpriz bir isimle anlaşıp 3’lü bir düet yapacaklarını söyleyen Mudi ve Arda Han, yeni şarkıyla hayranlarında şok etkisi yaratacaklarını söyledi. İlginç sürprizlere yer verecekleri yeni çalışmalarına, iddialı şekilde hazırlandıklarını söyleyen ikili, yeni bir rekorun da yolda olduğunu söyledi.

ISINMA TURLARI BİTTİ SIRA MARATONDA!

Türkiye doğumlu olan ama Almanya’da büyüyen ikili, Türkiye’deki hayranlarından gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını söyleyerek, “İlk düetimizle 1 milyonluk izlemeye kavuşmamıza destek olan tüm hayranlarımıza teşekkür ederiz. Artık ısınma turları bitti, şimdi sıra maraton koşma vakti” dedi.

Sözlerin Almanca kısımları Mudi’ye, Türkçe kısımları ise Onur Toprak’a ait olan “Falan Filan” şarkısını tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.