Magazin 29.07.2019 00:30

30 BİN KİŞİLİK BÜYÜK KORO!

Coşkulu bir merhabayla seyircisini selamlayan Şebnem Ferah 'şekerle mi yıkandınız bilmiyorum ama çok tatlısınız!' esprisini yaptı.
30 BİN KİŞİLİK BÜYÜK KORO!

Milyon Yapım organizasyonuyla Hatay'ın Arsuz ilçesinde 4 gün sürecek ‘MilyonFest Arsuz’un üçüncü gün kapanış konuğu Şebnem Ferah oldu.

Yayınladığı ilk albümü “Kadın”dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliği ile Türk müzik tarihinde önemli bir yer edinen Şebnem Ferah, Çakıl Taşları ile başladığı konserine son albümünden “Bir Başka Yol Var” ve “Parmak İzi” şarkıları ile devam etti.

Coşkulu bir ‘Hoşgeldiniz’ konuşması ile konserine başlayan Şebnem Ferah; ‘Festivalin başından beri bütün müzisyen arkadaşlarımızın şarkılarına erken saatlerden itibaren büyük bir katılım gösterdiniz. Şekerle mi yıkandınız bilmiyorum ama çok tatlısınız! Uzun zamandır böyle bir şey görmedim. Hepinizin ellerine ayaklarına sağlık… İyi ki geldiniz. Umarım size sizin güzelliğiniz kadar güzel bir konser çalabiliriz.’ diye duygularını paylaştıktan sonra yeni video klip şarkısı “Koridor”la konsere devam etti.

‘Koridor’  şarkısı başladığı andan itibaren 30 bin kişilik büyük bir koro marş söyler gibi eşlik etti.

Festival coşkusunun hiç eksilmeden devam ettiği konserde Şebnem Ferah’a sahnede müzisyen arkadaşları, Ozan Tügen(klavyeler), Barış Manisa (gitar), Buket Doran(bas gitar), Aykan İlkan(davul), Serdar Barçın(flüt) ve Ceren Tügen(vokal) eşlik etti.