Vakıf Katılım web
Magazin 23.09.2022 05:15

4. SEZONA ÜNLÜ YAĞMURU

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen "Amadeus" oyununa yeni sezonuna ünlülerin katılımıyla merhaba dedi…
4. SEZONA ÜNLÜ YAĞMURU

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment iş birliği ile sahnelenen “Amadeus” oyununa yeni sezonuna ünlülerin katılımıyla merhaba dedi…4. Sezona kapalı gişe başlayan “Amadeus” prömiyerine Dilan Deniz Çiçek’in nişanlısı Thor Saevarsson, Okan Bayülgen, Nurgül Yeşilçay, Nur Fettahoğlu , Serkan Çayoğlu, Berk Atan gibi pek çok ünlü isim katıldı.

Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz’in (Constanze) başrolleri paylaştığı oyun kapalı gişe prömiyer yaptı…

Sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla, 3 sezondur kapalı gişe sahnelenen “Amadeus”, 18. Yüzyılda Viyana'da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri'nin çatışmasını ele alıyor.

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan ve usta yönetmen Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği oyunun kostümleri Nalan Alaylı tarafından hazırlanırken, “Amadeus”un, dönem makyajları ise Neriman Eröz’e ait.

SERDAR BEYİ ÜZEN KARŞISINDA BENİ BULUR!

Oyun öncesinde sorulara yanıt veren Nurgül Yeşilçay, "Çok güzel bir oyun olacağından eminim" dedi. Geçtiğimiz hafta Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için düzenlenen özel bir geceye katılan Yeşilçay, orada Burak Özçivit ile birlikte yaşanan "Törene katılan diğer Türk oyuncularla sahneye çıkmak istemedi" tartışmaları hakkında konuştu. Böyle bir durum olmadığını belirten Yeşilçay, "Organizasyon sıkıntısı oldu. Her zaman olabilecek şeyler. Serdar Bey'i kim üzdüyse karşısında beni bulur. Öyle bir şey olabilir mi o bizim baş tacımız" diyerek yaşananların yanlış anlaşılmalardan ibaret olduğunu anlattı.

AYRILIKLAR VE BARIŞMALAR OLABİLİYOR!

Oyuncu Berk Atan da Amadeus oyunu öncesi soruları yanıtladı. Projesinin devam ettiğini belirten Atan, "Şu an projem devam ederken hiç bir şey yapamayacağım ama sonlanınca tabii ki olabilir başka projeler" dedi. Geçtiğimiz aylarda bir dargın bir barışık ilişki sürdürdüğü Selin Yağcıoğlu ile ayrılan oyuncu, "Her ilişkiye bitsin veya kavga edilsin diye başlanmıyor. Ayrılıklar ve barışmalar olabiliyor" diyerek sorulara net bir cevap vermedi.