Magazin 15.01.2020 00:30 Güncelleme: 15.01.2020 07:47

87'lik Teyze hastaneden Zara konserine geldi...

Kendine has yorumu, ile yıllardır beğeni kazanan Zara, geçtiğimiz gün Konya Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Oditoryum Sahnesi'nde konser verdi. Konserin en büyük sürprizi 87'lik teyzenin doktordan izinle konseri izlemesi oldu.
87'lik Teyze hastaneden Zara konserine geldi...

Biletleri günler öncesinden tükenen Zara'nın konserine bin 800 kişilik konser salonuna 2 bin kişi katılarak izdihama neden oldu. Organizasyon yetkilileri, ilk defa salona dışarıdan sandalye getirdiklerini belirterek Zara'ya teşekkür ettiler. 2,5 saate yakın sahneden kalan Zara, repertuvarı ile izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin en dikkat çeken olayı ise; 87 yaşındaki bir teyzenin, hastaneden doktorlarının özel iznini alarak kolunda damar yolu açık bir şekilde konsere katılması oldu. Tekerlekli sandalye ile konsere katılan teyzeyi gören Zara gözyaşlarını tutamadı. Sahneden inip teyzenin yanına giden sevilen sanatçı yaşlı teyzenin ellerinden öptü.

Konya'lı hayranlarının yoğun ilgisi konser sonrasında da devam eden Zara, -6 derece soğukta dışarıda bekleyen kalabalık ile bir araya gelip herkesle tek tek hatıra fotoğraf çektirdi. Zara, gördüğü büyük ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ve tekrar Konya'ya gelmek istediğini belirtti.