Güncel - Yaşam 25.10.2018 13:40

Afyonlulardan Yenimahalle Çıkartması

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve eşi Azize Yaşar, Afyonkarahisarlı hemşerilerini ağırladı. Belediye VİP Salon'da düzenlenen yemeğe Afyonkarahisar ve ilçeleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mehmet Ali Özerkan ve yönetimi, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ile Afyonlu gazeteciler katıldı.
Afyonlulardan Yenimahalle Çıkartması

Hemşerileriyle uzun uzun sohbet eden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Siyasiler seçildikleri zaman memleketlerini gizler, duyurmak istemezler. Ben her zaman Afyonlu olmaktan gurur duydum. Her yerde de göğsümü gere gere Afyonlu olduğumu dile getirdim. Tabii ki doğduğumuz toprakları unutmayacağız. Doğduğumuz toprakların geleneklerini, göreneklerini ve kültürünü gelecek nesillere aktaracağız” dedi.

Dumlupınar’a dev yatırım açılıyor

Belediye çalışmaları hakkında konuklarına bilgi de veren Başkan Yaşar “Yenimahalle’ye 10 yıldır yaptıklarımız ortada. Yenimahalle sadece Başkent’te değil, Türkiye’de tanınan, çalışmaları örnek alınan bir ilçe oldu. Kütahya’nın Dumlupınar ilçesine de bir Misafirhane ve Sosyal Tesis kazandırdık. 28 Ekim Pazar günü saat 14.00’da açılışını Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacağız. Gücümüz yettiğince diline, dinine, ırkına, mezhebine, siyasi görüşüne bakmadan kapımızı çalan herkese yardım ettik, etmeye de devam edeceğiz. Bizim ülkece birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” diye konuştu.

Kapımız herkese açık

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Özerkan da Başkan Yaşar’a desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek “ Birlik olalım, birbirimize sahip ve destek olalım. Bu dernek benim ya da yönetimin değil tüm hemşerilerimizin yuvasıdır. Amacımız güç olmak değil, güçlü olmak. Kapımız Afyonkarahisar sevdası ve aşkı ile siyasi görüşüne bakılmaksızın herkese açıktır” diye konuştu.

Başkan Yaşar, Afyon heyetini Anıtkabir’e de götürerek Ata’nın huzuruna da çıkardı. Anıtkabir’i ziyaret eden heyet, anı defterine duygu ve düşüncelerini yazmayı da ihmal etmedi.