Magazin 19.07.2018 02:59 Güncelleme: 18.07.2018 23:56

Ajpa Pekkan'la Sürpriz Proje

La Case De Papel dizisinin yeni jenerik müziklerini yapan DJ Burak Yeter, şarkının çalındığı festivallerin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Sırbistan'da ki 70 bin kişilik konsere Türkiye'den 10 bin misafirin geldiğini açıkladı.
Ajpa Pekkan'la Sürpriz Proje

Dünyanın ilgiyle takip ettiği ‘La Case De Papel’ dizisinin yeni sezonda müziklerine cover yapan dünyaca ünlü DJ Burak Yeter, önceki gece İstinyepark Zuma Restoran’da arkadaşlarıyla akşam yemediği yedi. Mekan çıkışında gazetecilerle sohbet eden Yeter, dizinin yeni jenerik müziğinin ilk kez Sırbistan’da görücüye çıktığını söyledi. Geçtiğimiz hafta Sırbistan’da 70 bin kişiye konser veren Yeter, "Şarkının çok beğenildiğini ve bir kez daha Sırbistan’a gideceğini" sözlerine ekledi. 70 bin kişilik konserde 10 bin de Türkiye’den konuk geldiğini açıklayan usta DJ, “Adeta festival için göç verdik” yorumunu yaptı.

Dizilere yaptığı jenerik müziklerinin dışında Türkiye’de de yoğun bir konser programı olduğundan bahseden usta isim, Ajda Pekkan ile de sürpriz bir projenin olduğunun ilk kez açıkladı. Geçtiğimiz yıllarda Ajda Pekkan’ı ‘Oyalama Beni’ ve Arada Sırada şarkılarının müziklerini yapan Yeter, Pekkan’ın Küçükçiflik konseri için yeni parça hazırladığını açıkladı. Ajda Pekkan ile birlikte sahneye çıkarak yeni bestesini çalacağını söyleyen Yeter, Türkiye’nin bu şarkıyı diline dolayacağını iddia etti. Yaptığı her işte büyük başarı elde eden Yeter, şimdiye kadar çalışmak isteyip çalışmadığı ismin de Rihanna olduğunu söyledi.