Magazin 03.12.2021 04:32

Akmerkez'in Aralık programı yine dopdolu

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle ev sahipliği yapan Akmerkez, yılın son ayını yine dolu dolu bir programla karşılıyor.
Akmerkez'in Aralık programı yine dopdolu

Aralık ayı boyunca birbirinden farklı sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Akmerkez, ziyaretçilerine kelimenin tam anlamıyla bir kış festivali yaşatacak.

Akmerkez, yılın son ayını yine eğlence dolu bir programla karşılıyor. Yılın son ayını keyifli bir şekilde geçirmek ve yeni yılı keyifle karşılamak isteyenler için Akmerkez, Aralık ayı boyunca yine şehrin vazgeçilmez durağı olacak.

Şehrin en iyi çiçekçilerinin bir araya geleceği ve şehirde mis gibi bir hava estirmeye hazırlanan FloralFest de yılbaşı konseptiyle Akmerkez'de çiçekseverler ile buluşacak. 18-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek FloralFest’te katılımcılar, birbirinden özel buketler ve nadir bulunan bitkiler ile tanışma fırsatı yakalayacak.

 

Birbirinden özgün tasarımların yer alacağı, yaratıcılık ve emeğin kendini gösterdiği Tasarım Pazarı da Aralık ayında Akmerkez’de olacak. 21-24 Aralık tarihlerinde ziyaretçilerle buluşmaya hazırlanan Tasarım Pazarı’nda tekstil ürünlerinden dekoratif aksesuarlara uzanan geniş ürün seçeneğindeki her bir parça özgün bir tasarımla ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

Kendisini şımartmak ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için Akmerkez Alışveriş Şenliği de Aralık ayında yeniden misafirlerinin deneyimine sunulacak. Ev dekorasyonundan giyime, aksesuardan çocuk ürünlerine kadar birçok ürünün yer alacağı etkinlik; 25-30 Aralık tarihleri arasında deneyimlenebilecek.