Halkbank web
Ekonomi 18.05.2022 07:00

Aksigorta'dan sektörün gelişimine katkı

Sigorta sektörünün en önemli oyuncularından Aksigorta, sektörün gelişimini desteklemek ve daha ileriye taşımak amacıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği 'Bambaşka Sigortacılık Akademisi' eğitim projesinin ikinci dönemine başlıyor.
Aksigorta'dan sektörün gelişimine katkı

Sigorta sektörünün en önemli oyuncularından Aksigorta, sektörün gelişimini desteklemek ve daha ileriye taşımak amacıyla geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ eğitim projesinin ikinci dönemine başlıyor. Yalnızca Aksigortalı acenteleri değil, sektörün tüm paydaşlarını kapsayan eğitim projesi, aynı zamanda sigortacılık sektörüne adım atacak üniversite öğrencilerinin de gelişimine katkı sağlayacak.

Türkiye’deki sigorta sektörünün oyun kurucularından Aksigorta, geçtiğimiz yıl başlattığı ve sektörün gelişimine katma değer sunan ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’nin ikincisini düzenliyor. Bilgi Üniversitesi iş birliği ile ortaya çıkan bu eğitim projesi ile Aksigorta, tüm sektör paydaşlarının geleceğine ve gelişimine katkı sunmayı amaçlıyor. Sektörün var olan başarı çıtasını çok daha yüksek bir seviyeye çıkarmayı hedefleyen Aksigorta, yalnızca kendi acentelerinin değil, sektörün tüm paydaşlarını ve kariyerini sigortacılık sektöründe inşa edecek olan üniversite öğrencilerini ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ne davet ediyor.

Sorumluluk bilinciyle sektör gelişimine destek

Sigorta sektörünün gelişimini sorumluluk bilinciyle desteklediklerini ifade eden Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, şöyle konuştu: “Aksigorta olarak, Türkiye’deki sigorta sektörünün önde gelen oyuncularından birisiyiz. Sigorta sektörünün gelişimi konusunda biz ve bizim gibi sektör yapıtaşlarının sorumluluğu bir hayli fazla. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz her yeni hizmet ve uygulamada değerli acentelerimize eğitim desteğinde bulunduk. Bambaşka Sigortacılık Akademisi ile bu eğitimleri genişleterek, tüm sektör paydaşlarının faydalanacağı kapsamlı bir eğitim programını hayata geçirdik. Geçtiğimiz yıl 9 bine yakın katılımcıya 20’ye yakın eğitim verdik. Gösterilen bu yoğun ilgi bizleri oldukça mutlu etti. Bilgi Üniversitesi iş birliği ile başlatmış olduğumuz Bambaşka Sigortacılık Akademisi’nde bu yıl da pek çok ürün, alanında uzman akademisyenler tarafından sektörümüzdeki tüm acentelere ve sektöre adım atmaya hazırlanan üniversite öğrencilerimize sunulacak. İnanıyorum ki, bu eğitimler sektörün gelişimine katma değer sağlayacak.’’

Tüm sektöre ücretsiz eğitim fırsatı

‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’, 6 aylık bir eğitim takvimi içeriyor. Sağlık sigortaları, yangın, nakliyat, alacak ve siber gibi pek çok ürünün yanı sıra risk mühendisliği, vergi hukuku, dijital pazarlama, yeni dünyada satış teknikleri ve uzaktan satışta müşteri ilişkileri gibi oldukça geniş bir perspektifte eğitim programı sunan ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ alanında uzman akademisyenler tarafından katılımcılara ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Katılımcılara gerçekleşen eğitim sonrası sertifika da verilecek.
www.aksigorta.com.tr/bambaska-sigortacilik-akademisi web sitesi üzerinden Bambaşka Sigortacılık Akademisi programının detayları incelenip eğitimlere kayıt olunabilir.