Vakıf Katılım web
Magazin 26.01.2023 04:14

Albümün İlk Klibinde Oyuncu Arkadaşıyla Kamera Karşısına Geçti!

Oyuncu - müzisyen Burak Sarıkahya 12 yıl aradan sonra yayınlandığı Diken albümünün ilk klibi için oyuncu arkadaşı Dilara Demirdüzen ile kamera karşısına geçti.
Albümün İlk Klibinde Oyuncu Arkadaşıyla Kamera Karşısına Geçti!

Sanatçının söz ve müziği kendisine ait olan 7 parçalık albümüyle aynı adı taşıyan Diken parçasının klibini Berk Alan yönetti. Sarıkahya klipte geçtiğimiz yıl yayınlanan Cam Tavanlar dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Dilara Demirdüzen ile kamera karşısına geçti.

Burak Sarıkahya albüme adını veren çıkış parçası Diken'i şu sözlerle yorumluyor; "Bir akşam üzeri, dairenin ışığı yanıyor. Aşağıdayım. Elimde güller. Bakıyorum bakıyorum bakıyorum.... Arıyorum açan yok. Kapıyı çalıyorum... Beklerken sıkıyorum ellerimi. Dikenler ellerime batıyor. Çıkan kan güllere bulaşıyor. İnancımı yitiriyorum. Zaman geçiyor,anlıyorum. Zaman geçiyor öğreniyorum. Evime dönüyorum Duvardaki bütün resimleri yırtıyorum önce. Biraz rahatlıyorum. Yatıyorum sonra. Uyuyamıyorum. Sözleri yazıyorum ama yazdığım gibi kolay olmuyor kafayı çevirip geçmek. Yıllar geçiyor. Geriye dönüp bakıyorum. Hangimiz diken?

Pandemi dönemindeki kaotik duygu yoğunluklarının bir yansıması olan albümün prodüksiyonu Arıkan Sırakaya, Can Alper ve Volkan Konya tarafından üstlendi. Şarkılar Stüdyo Arı'da kaydedildi.

Sarıkahya yaptığı ADSIZ (2009) ve KOMŞU ŞARKILAR (2011) albümlerinin ardından İHTARNAME (2014) ve BABAMA(2018) isimli iki single çalışmasıyla müzik yaşantısına devam etti.