Magazin 21.05.2022 04:13 Güncelleme: 20.05.2022 20:37

Almula Merter Churm'ün ödül mutluluğu

Beğeniyle izlenen "Mutlu Kalpler Kulübü" programı Almula Merter Churm'e ödül getirdi. Ünlü sanatçı, Best Of Turkey Awards 2022 organizasyonunda 'Yılın En Mutlu Programı' ödülüne layık görüldü.
Almula Merter Churm'ün ödül mutluluğu

Almula Merter Churm, internet üzerinden yayınladığı “Mutlu Kalpler Kulübü” programını yoğun ilgi üzerine bir süre önce televizyona taşımıştı. Ekranda da büyük ilgiyle izlenen program, ünlü sanatçıya ödül sevinci yaşattı.

‘YILIN EN MUTLU PROGRAMI’ SEÇİLDİ

Best of Turkey Awards 2022 organizasyonunda kazananlara ödülleri geçtiğimiz gün Dedeman Otel’de yapılan görkemli bir törenle takdim edildi. Gecede Almula Merter Churm’e de ‘Yılın En Mutlu Programı’ verildi.

ÖDÜLLER DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MOTİVE EDİYOR

Törene katılıp ödülünü alan Almula Merter Churm, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Mutlu Kalpler Kulübü’nde amacımız alanının önde gelen isimleriyle başarının formüllerini konuşmak, izleyenlere mutluluğun kapılarını açmak. Bu format hem internette hem de televizyon ekranlarında ses getirdi. Halkımızın bu çabamızı ödüllendirmesi büyük mutluluk. Ödüllerin hep daha iyisini yapmak yönünde motive edici bir gücü var. Biz de yolculuğumuza hep daha iyisini yapmak üzere devam edeceğiz.”