Vakıf Katılım web
Magazin 23.01.2020 00:30

ALTERNATİF MÜZİĞİN YENİ YÜZÜ ''BİLAL BOZYEL''!

Geçtiğimiz günlerde yayınlamış olduğu ''Reva mı bu'' şarkısıyla dikkatleri üzerine çeken ve önümüzdeki yıllarda adını sıklıkla duyacağımız genç müzisyen''Bilal Bozyel'' sektöre iddialı bir giriş yaptı.
ALTERNATİF MÜZİĞİN YENİ YÜZÜ ''BİLAL BOZYEL''!

Müzik hayatına lise yıllarında beste yaparak başlayan ''Bilal Bozyel'' son yıllarda bestelerini dinleyicilerinin beğenisine sunmaya başlamış olmakla beraber ilk profesyonel çalışmasını da müzikseverlerle buluşturdu.

Genç müzisyen ''Bilal Bozyel'' yeni şarkısı ile ilgili duygularını ve heyecanını ise şu sözlerle dile getirdi;

''Türk müziği için küçük, benim için ise büyük bir adım. Profesyonel anlamda ilk çalışmam olan, sözü ve müziği bana ait ''Reva mı bu?'' adlı şarkım tüm dijital platformlarda yayında. Bu yolda beni destekleyen ve bana inanan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayalimi bir adım daha ileriye taşıyan Wedicorp Müzik ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Kulaklarınızdan düşmemek ve yeni şarkılarda buluşmak dileğiyle.''

Alternatif müzikseverlerin kısa sürede ilgisini çekmeye başlayan ''Bilal Bozyel''in yeni şarkısı ''Revamı bu?''nun sözü ve müziği de genç müzisyenin kendisine ait.

''Sura İskenderli'' gibi genç yeteneklere büyük destek veren ''Wediacorp Müzik''in yeni keşfi ''Bilal Bozyel'' az rastlanan ses rengi ve tarzıyla da yakın zamanda alternatif müzik mecralarında çok konuşulacak isimler arasında yerini alacak.

''Bilal Bozyel''in yeni şarkısı ''Reva mı bu?'' Wediacorp Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!