Kültür Sanat 14.10.2019 00:30

Anadolu Ateşi "Kıvılcım" Sömestrde TİM Sahnesi'nde…

80 yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi "Kıvılcım" Çocuk Grubu 19 Ocak Pazar günü, TİM Show Center'da muhteşem bir şovla izleyicilerle buluşuyor.
Anadolu Ateşi "Kıvılcım" Sömestrde TİM Sahnesi'nde…

Sibirya’dan Katar’a, Amerika’dan Japonya’ya 104 ülkede, 5000’den fazla canlı performans ile 45 milyon izleyiciye ulaşan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu’nun, 4-16 yaş grubu 80 çocuktan oluşan Anadolu Ateşi Kıvılcım çocuk grubu muhteşem bir şova imza atmaya hazırlanıyor. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografisi, etnik ve modern dans kurgusu ile her yaştan izleyiciyi büyüleyen Anadolu Ateşi Kıvılcım çocuk grubu gösterisi 19 Ocak Pazar günü kültür ve sanatın merkezi TİM Show Center’da sahneye taşınıyor.

Türkiye’de ve dünyada önemli başarılara imza atan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dünya sahnelerinde edindiği başarıyı şimdi de çocuklarla paylaşıyor. 2000 çocuk arasından sınavla seçilen 4-16 yaş grubu 80 yetenekli çocuktan oluşan Anadolu Ateşi Kıvılcım çocuk grubu sanatseverlere muhteşem performansları ile unutulmayacak bir gösteri sunuyor.