Vakıf Katılım web
Ekonomi 27.05.2022 07:00

Aslı Arbel, Microsoft Türkiye Pazarlama Direktörü

2014 yılından bu yana Microsoft Türkiye'nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Aslı Arbel'in Microsoft Türkiye Pazarlama Direktörü (CMO) olarak atandığı duyuruldu.
Aslı Arbel, Microsoft Türkiye Pazarlama Direktörü

2014 yılından bu yana Microsoft Türkiye’nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev yapan Aslı Arbel’in Microsoft Türkiye Pazarlama Direktörü (CMO) olarak atandığı duyuruldu. Özellikle teknoloji, bankacılık ve bilişim alanlarındaki derin kurumsal iletişim tecrübesiyle tanınan Aslı Arbel, CMO olarak atandığı yeni rolünde Microsoft Türkiye’nin pazarlama stratejilerinin oluşturulmasından; pazar araştırmaları aracılığıyla tüketici eğilimlerinin ve pazar payının takibinden sorumlu olacak.

Microsoft Türkiye, Aslı Arbel’in Mayıs 2022 itibarıyla şirketin yeni Pazarlama Direktörü (CMO) olarak göreve başladığını duyurdu. Kariyerine 2006 yılında HSBC Türkiye’nin Kurumsal İletişim Bölümü’nde başlayan Aslı Arbel, 2010’dan 2013’e kadar HSBC Türkiye çatısı altında Stratejik Planlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Müdür Yardımcılığı görevini üstlendi. Daha sonra Vodafone Türkiye’nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev alan Arbel, 2014 yılından bu yana Microsoft Türkiye’nin Kurumsal İletişim Direktörü olarak çalışmalarını sürdürüyordu.