Magazin 19.02.2020 10:09

ASLIHAN ŞENTÜRK'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Futbol yorumcusu Sinan Engin'in eşi Ayşe Engin, aile dostu  Denmas Tekstil ve Denmas Bistronomy sahibi Aslıhan Şentürk'e önceki gece sürpriz bir doğum günü partisi organize etti.
ASLIHAN ŞENTÜRK'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Oğulcan Engin'in sahibi olduğu Emily's Garden'da gerçekleşen partinin dekorasyon ve süslemeleri A46 tarafından yapıldı. Bu hoş ve sürpriz doğum günü partisinde Aslıhan Şentürk’ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Gece boyunca bir dakika oturmayan Şentürk, masaları dolaşarak dostları ile hem sohbet hem de bol bol fotoğraf çektirerek bu güzel anları ölümsüzleştirdi. 38 yaşına basan Aslıhan Hanım doğum günü pastasını eşi Erhan Şentürk ile birlikte kesti.

Şentürk, pasta kesiminden sonra eline mikrofonu alarak kısa bir teşekkür konuşmasının ardından gecenin büyük sürprizini yaptı. Doğum günü için özel olarak getirilen fasıl ekibi ile birbirinden renkli ve güzel parçalar okuyan Aslıhan Hanım hem güzelliği hem sesi ile gönülleri feth etti.

Bu özel doğum günü partisine katılan dostları arasında; Esra Öztürk, Hümeyra Ökçün, Yelda Güral, Füsun-Sinan Kuran, Oya İdil-Harun Gençoğlu, Esra Ekşi, Gaye Erükçü, Harika Batallı, Hakan-Esra Yüksel, Oylum Talu ve Zeynep Mansur gibi isimler vardı.