Magazin 22.02.2020 00:30

Atık pil geri dönüşümü KidZania'da öğreniliyor

Çocuklar Ülkesi KidZania'da minik misafirler Duracell ile birlikte 18-23 Şubat tarihlerinde Pil Geri Dönüşüm Haftası'na özel olarak hazırlanan etkinliklerle kutlayacak.
Atık pil geri dönüşümü KidZania'da öğreniliyor

KidZania İstanbul, tüm çocukları eğlenirken öğrenebilecekleri, 67 aktivite alanında kendi becerilerine ve ilgi alanlarına göre 120’den fazla rolü deneyimleyebilecekleri Çocuklar Ülkesi’ne davet ediyor. 

KidZania İstanbul’da minik misafirler, 18-23 Şubat tarihleri arasındaki Pil Geri Dönüşüm Haftası’nı özel etkinliklere kutluyor. Hafta sonunda, KidZania Radyosu yayını ile atık pillerin geri dönüşümü hakkında bilgilendirilerek, nasıl ve nerede geri dönüştürüldüğüne kadar birçok yararlı bilgiye ulaşacak. Aynı zamanda KidZania Havaalanı ve Duracell Tırmanma Duvarı aktivitesi önünde yer alan ‘Atık Pil Toplama Kutuları’na kullanılmış pillerini atan ziyaretçiler, getirdikleri piller karşılığında Duracell’den yeni pillerin sahibi olacak. KidZania İstanbul, 23 Şubat Pazar gününe kadar Duracell iş birliği ile birlikte atık pillerin doğaya karışmasına engel olarak pillerin geri dönüşümüne destek olacak.