Magazin 20.10.2020 03:13

AYBÜKE'DEN YENİ ŞARKI MÜJDESİ: AKLIM KALIR!'' 

Son teklisi Korkmam Ben ile başarı çıtasını gün geçtikçe daha da yükselten sanatçı Aybüke Albere, Meltem Fıratlı'ya verdiği röportajda kariyerinde adım adım tırmanışını ve bu yolda edindiği tecrübeleri anlattı. 
AYBÜKE'DEN YENİ ŞARKI MÜJDESİ: AKLIM KALIR!'' 

Sahnede daha dişi ve alfayım! 

Aybüke Albere, röportajda kendisiyle ilgili: "Hassas biriyim. Keskin çizgilerim yok. Bir saz gibi olmaya çalışıyorum. Esnek, rüzgara göre hareket eden. Dürüstlükten, temiz iletişimden yanayım. Alengirli sözleri sevmiyorum. Sahnede daha dişi ve alfa gözüküyorum. İnsanlar bununla karşılaşınca 'Bu kız benim üzerimde çok baskı kurar.' diye düşünüyor olabilir. Ama aslında dünyanın en tatlı insanlarından biriyim." açıklamalarında bulundu. 

 Aybüke'den yeni şarkı müjdesi:''Aklım Kalır''

Röportajda müzikal yolculuğundaki gelişmelerden de söz eden başarılı sanatçı, Türkiye'yi şehir şehir gezip konser vermek istediğini anlattı. Sözlerinin devamında yeni bir projenin müjdesini veren genç yıldız, şunları belirtti: "Kasım sonu gibi söz ve müziğe bana ait olan 'Aklım Kalır' adlı balad bir parça çıkarıyorum. Düzenleme yine Çağrı Telkıvıran'a ait." 

 Kadına şiddet konuşulur hale geldi!

Kadına yönelik şiddet konusunda da duygularını paylaşan Aybüke Albere, gelinen noktayı şu şekilde değerlendirdi: "Kadın sorunları konuşulur hale geldi. Böyle devam ederse üstesinden gelecekmişiz gibi görünüyor. Bir farkındalık var. İnsanlar tek olmadıklarını, kendileri gibi şiddete uğrayanların olduğunun farkına vardı. Bu çok büyük bir adım. Dolayısıyla korkmayacağız.