Magazin 29.11.2022 04:16

''AYDOĞDU'NUN KIZLARI'' TÜRKÜ OLDU! 

Geçtiğimiz dönemlerde yayınlamış olduğu albümlerle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da geniş bir hayran kitlesiyle aynı yolda yürüyen ''Efe Güngör'';  yeni türküsü ''Aydoğdu'nun Kızları''nı müzikseverlerle buluşturdu.
''AYDOĞDU'NUN KIZLARI'' TÜRKÜ OLDU! 

Sözü ve müziği başarılı sanatçının kendisine ait olan türkünün dikkat çeken düzenlemesini ise başarılı aranjör Barış Engürlü üstlendi.

''Efe Güngör''; yıllar içerisinde 'Bagi' adını verdiği bağlama ile gitarın birleşiminden oluşan özel sazıyla müzik yapan ve ustalıkla çaldığı enstrümanıyla halk müziği yorumcuları arasında fark yaratan isimlerden birisi olmayı başardı. 'Bagi' ise rahmetli Özay Gönlüm'ün ''Yaren'' adlı sazından esinlenerek üretilmiştir.

Denizli Tavas Aydoğdu Köyü'nde çekilen klibin yönetmenliğini MÇ Production üstlenirken, klip kalabalık bir ekip eşliğinde 2 günde tamamlandı. 

Almanya'da büyüyen Efe Güngör; gurbette yetişmesine rağmen kendi öz kültürüne uzun yıllar sahip çıkarak bağlama ve türküler ile Türkiye sevgisini içinde hep barındırmıştır.

''Efe Güngör''ün yeni türküsü ''Aydoğdu'nun Kızları'' Engürlü Müzik etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında!