Magazin 30.06.2022 04:26

"Bahar Kapıda" artık prime time'da

Bahar Gelir'in çok sayıda ödüle layık görülen programı "Bahar Kapıda" son olarak Uluslararası İstanbul Ödülleri'nde 'En İyi Gezi Programı' seçildi.

Gündüz kuşağında yayınlanan program, elde ettiği başarılar ve seyirciden gördüğü büyük ilgi üzerine prime time’a alındı.

Bahar Gelir’in sunduğu, Kanal 7 ekranlarında seyirciyle buluşan “Bahar Kapıda” programı ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası İstanbul Ödülleri, geçtiğimiz gün Beşiktaş Swissôtel’de gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gülmek İyileştirir Derneği’ne destek olmak amacıyla gerçekleştirilen gecede “Bahar Kapıda” ‘En İyi Gezi Programı’ ödülüne layık görüldü.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE

Bahar Gelir törene Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahid Akman‘la birlikte katılarak ödülünü aldı. Akman’a da gecede ‘Yılın Medya İnsanı’ ödülü takdim edildi. Elde ettiği başarılar Bahar Gelir’in güzel bir haber daha almasına vesile oldu. Gündüz kuşağında yayınlanan ve seyirciden büyük ilgi gören “Bahar Kapıda”, yoğun istek üzerine prime time’a alındı. Program artık pazar akşamları seyircisiyle buluşacak.