Kayseri 03.12.2018 14:47

Başkan Memduh Büyükkılıç Bir Günde Beş İlçe Gezisi İle Halkla Sohbet Etti, Esnaf Ve Üreticiler İle Projeleri Konuştu

Kayseri'nin Akkışla, Sarıoğlan, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, İlçelerde ve kırsal bölgelerde gerçekleştirilecek projelerini anlattı. Mahalle halkının istek ve şikâyetlerini dinledi.
Başkan Memduh Büyükkılıç Bir Günde Beş İlçe Gezisi İle Halkla Sohbet Etti, Esnaf Ve Üreticiler İle Projeleri Konuştu

İlçelerin öncelikle ulaşım sorunlarının çözüleceğini; çünkü güvenli ve seri ulaşım ile birçok sorunun kendiliğinden çözüm bulacağını belirten Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Memduh Büyükkılıç, ilçelerde temel olarak yerinde hizmet ve bölgesel kalkınmaya öncelik tanıyacaklarını ve bu kalkınma modeli ile projeleri gerçekleştireceklerini kaydetti.

Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç İlçelerin Kayseri bölge şehriolması  ve şehir bütünlüğü açısından çok önemli olduğunu, kalkınmayı ilçelerde başlatarak şehir merkezlerinde yığılmaları önleyeceklerini ifade ederek konu ile ilgili o olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Bu hafta içinde 4 ilçemizi gezdik. Bugün de yine dört ilçemizi gezerek durum tespitinde bulunuyoruz. İlçelerde sizleri ziyaret ederek hem sohbet ediyor hem de var olan talepleri tespit ediyoruz.  Mahalle statüsünü kazanmış köyler bizler için çok önemli. Çünkü artık bir ilçeye bağlı olarak hizmet alacaklar. Önceliğimiz her yerleşim bölgesine AİLE SAĞLIK MERKEZİ, 112 ACiL SERVİSİ olmak üzere okullarda eğitim verilen alanlarda fiziki yapıyı yenilemek ve belli bir standart haleni getirmektir. İlçelerimizde eğitim yatırımlarına önem vereceğiz. Tarımı destekleyen yatırım ve sanayi tesislerin kurulmasına öncülük edeceğiz. Bölgelerde ürünler için festival ve fuarlar düzenleyeceğiz. Topyekun kalkınmaya ilçelerden başlayacağız. Bize inanın, güvenin.”