Vakıf Katılım web
Ramazan 01.06.2018 21:53

Başkan Zekai Kafaoğlu: Soframızı Paylaşıyoruz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 20 ilçede gerçekleştirilen iftar organizasyonları tüm hızıyla sürüyor.
Başkan Zekai Kafaoğlu: Soframızı Paylaşıyoruz

Son olarak Akçay Kordon’da düzenlenen iftar organizasyonunda 3.000 kişiyle birlikte oruç açan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, iftar masalarını dolaşarak vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti.

Akçay’da gerçekleştirilen iftar organizasyonunda Başkan Kafaoğlu’nu AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Adil Çelik, AK Parti 3. Sıra Milletvekili Adayı Yavuz Subaşı gibi isimler yalnız bırakmadı. İftar sonrasında vatandaşlara seslenen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, belediyeciliğin sadece su, asfalt, kanalizasyon olmadığını, bu nedenle sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirterek şunları söyledi; “Mutlu ve Huzurlu Şehir Balıkesir sloganıyla görev yapmaya devam ediyoruz. İnsanlarımızın mutluluğu ve huzuru bizim için önemli. Bugün de burada Akçaylı hemşerilerimizle hem gönüllerimizi hem de soframızı paylaşıyoruz.”