Magazin 08.12.2022 15:24

BATAKLIK VE KURBAĞALAR İÇİNDE KLİP

8 şarkılık ilk albümlerinin ilk teklisi 'Saklı Bahçelerim' ile müzik dünyasına giren ve ardı ardına 'İlk Yaz' ve 'Azur Mavi' ile devam eden genç yetenekler serüvenlerine albüm ismi olan 'Hayat 1 Kere' ile devam ediyorlar.
BATAKLIK VE KURBAĞALAR İÇİNDE KLİP

Bu zamana kadar başta Buray olmak üzere, Demet Akalın’dan Mustafa Ceceli’ye, Ferhat Göçer’den Funda Arar, Koray Avcı, Ziynet Sali ve bir çok sanatçıya şarkılar veren Gözde Ançel, Samet Aydın ile birlikte hazırladıkları albümün bu sefer isim parçası olan‘Hayat 1 Kere’ ile sevenlerini selamlıyor.

8 şarkılık ilk albümlerinin ilk teklisi ‘Saklı Bahçelerim’ ile müzik dünyasına giren ve ardı ardına ‘İlk Yaz’ ve ‘Azur Mavi’ ile devam eden genç yetenekler serüvenlerine albüm ismi olan ‘Hayat 1 Kere’ ile devam ediyorlar.

‘Hayat 1 Kere’ şarkısının klibi Çatalca’da Ali Levon yönetmenliğinde çekildi. Çoğunluğu bataklıkta çekilen klipte Gözde ve Samet zaman zaman çamura batsalar da esas zorlayan şey ise ayaklarının altında dolaşan ve nerdeyse bellerine kadar sıçrayan kurbağalar oldu.

Klipte giydikleri kıyafetleri de çamura bulanan ikili bu klip çekimini hayatları boyunca unutamayacaklarını söylediler.