Vakıf Katılım web
Ekonomi 27.11.2020 16:08 Güncelleme: 14.05.2021 14:04

BEŞ FARKLI MİKROFON SÜNGERİ BASKILI

Beş farklı mikrofon süngeri baskılı arasından yapacağınız işe en uygun olanı seçmek, kurumsal kimliğiniz açısından oldukça önemlidir.
BEŞ FARKLI MİKROFON SÜNGERİ BASKILI

Beş farklı mikrofon süngeri denildiği zaman, süngerin şekli ifade edilir. Bu şekiller; elips, uzun, köşeli, yuvarlak ve üçgen olarak sıralanır. Aslında  mikrofon süngeri  çeşitleri değişkenlik gösterse de en fazla kullanılan şekiller bunlardır. Bu mikrofon şekillerinden hangisini alacağınıza karar vermeniz ise tamamen sizin işiniz ile alakalıdır. Hangi iş ile meşgulseniz o işe uygun  mikrofon süngeri seçimi yapmalısınız. Örneğin; haber bültenleri ya da haber kanalları uzun silindir şeklindeki süngerleri tercih ederler. Spor kanalları ya da organizasyonlarında köşeli süngerler ön plana çıkar. Her işe uygun  mikrofon süngeri istiyorsanız elips şeklinde olanı tercih etmelisiniz. 


İteiğiniz şekilde  logolu 
mikrofon süngeri için bize başvurabilirsiniz. Firmamız bu konuda geniş ürün gamına sahiptir. En doğru seçim için size danışmanlık yapar.

LOGOLU MİKROFON SÜNGERİ NE İŞE YARAR

Mikrofon süngeri ne işe yarar  sorusunun cevabı oldukça kapsamlıdır. Zira mikrofonların üzerine takılan logolu süngerler hem soyut hem de somut fayda sağlar. İlk önce somut faydalardan bahsetmemiz gerekirse; mikrofonunuza dış etmenlerden kaynaklanabilecek sorunlara karşı koruma sağlar. Mikrofona süngeri takmadığınız zaman bilhassa dış kayıt esnasında toz ve küçük parçacıklar cihazın içerisine kadar girebilir, zamanla gözenekleri tıkayabilir ve ses kaydı seviyesini aşağı seviyelere çekebilir.  Mikrofon süngeri ise adeta bir kalkan görevi görür. Mikrofonu hem tozdan hem de konuşmacı tarafından gelecek başka partiküllerden korur.

 

Süngerin somut anlamda sağladığı bir diğer koruma ise darbelere karşıdır.Mikrofonlar düşme yada darbeye karşı savunmasızdır. Kolayca çatlayabilir, kırılabilir ya da bozulabilir. Mikrofon süngeri ise yumuşak yapısı sayesinde darbe gücünü emerek zarar riskini daha aşağı seviyelere çekebilir.

 

KURUMSAL KİMLİK İÇİN LOGOLU MİKROFON SÜNGERİ

 

Kurumsal kimlik için logolu mikrofon süngeri  oldukça önemlidir. Bu da, süngerlerin soyut faydaları kapsamına girer. O fayda şudur ki,  mikrofon süngeri  üzerine logonuzu bastığınız zaman daha kurumsal bir hava oluşur. Videonuzu izleyenlerde işinize önem verdiğinizi ve ciddiyetle durduğunuzu algısı oluşabilir. Bu da kanalınızın ya da firmanızın kurumsal kimlik çalışması için iyi yönde bir adımdır.

 

Bir diğer soyut fayda ise reklam noktasındadır. İnsanlar videonuzu izledikleri zaman logonuzu görür ve hafızalarına işlenir. Logonuzu başka bir yerde görünce sizi hatırlayabilirler.

 

Bu noktada önemli olan, mikrofon süngeri yaptırırken kalite konusuna dikkat etmenizdir. En ucuz logolu mikrofon süngeri yaptırmayı herkes ister, ancak ucuz ürüne yönelirken kaliteden ödün vermemek gerekir. Aksi halde, sünger baskısı kötü olur. Logonuz istediğniz gibi olmaz ve kalitesiz bir görünüme sahip olur. Bu durum da izleyicileriniz üzerinde sizinle ilgili olumsuz etki yapar. Firmamız  mikrofon süngeri yapımı konusunda tecrübe sahibidir.