Tiyatro 06.11.2020 07:43

Bilkent Sahne AST perdelerini açıyor!

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle yıllardır birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan Bilkent Center, Ankara'nın yeni ve modern tiyatro salonu Bilkent Sahne'yi Ankara Sanat Tiyatrosu iş birliğiyle tiyatro severlerle buluşturacak.
Bilkent Sahne AST perdelerini açıyor!

Bilkent Center’ın Ankara’da, sanatseverlerin yeni durağı olarak hayata geçirdiği Bilkent Sahne, Ankara Sanat Tiyatrosu’nun 57 yıllık deneyimi ile perdelerini açıyor. 1963 yılından bu yana 170’i aşkın oyunu tiyatro severlerle buluşturan Ankara Sanat Tiyatrosu, perdelerini 6 Kasım’da ‘Bir Valize Ne Sığar ki?’ oyunuyla açıyor. Ankara Sanat Tiyatrosu kasım ayı boyunca ‘Bu Ne Biçim Mozart?’ ve ‘Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’ oyunlarını da Bilkent Sahne’de sergileyecek.

 Asaf Çiyiltepe öncülüğünde, 1963 yılında kurulan ve bugüne kadar 170’i aşkın oyun sergileyerek Çağdaş Türk Tiyatrosu’na katkı sunan, Türkiye’nin en köklü tiyatrosu olan Ankara Sanat Tiyatrosu (AST), 6 Kasım’da perdesini ‘Bir Valize Ne Sığar ki?’ oyunuyla Bilkent Sahne’de açacak. Kasım ayı boyunca ‘Bu Ne Biçim Mozart?’ ve başrolünde Mahir İpek’in rol aldığı ‘Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölümü’ oyunlarının da sahneleneceği Bilkent Sahne AST, pandemi önlemleri gereği yüzde 50 koltuk kapasitesiyle izleyicilerini ağırlayacak. Maske takma kuralının zorunlu olduğu salona giriş ise HES kodu ile yapılacak. Yüzde 100 doğal hava kullanılarak havalandırılan salonlar her oyun sonrasında dezenfekte ediliyor.

Sanatseverlerin yeni durağı olan Bilkent Sahne AST, sağlıklı ve güvenli bir ortamda tiyatro severleri ağırlamaya hazır.

 Bilkent Sahne AST Kasım Ayı Oyun Takvimi:

6 Kasım:Bir Valize Ne Sığar ki?

7 Kasım:Bu Ne Biçim Mozart?

14 Kasım: Bir Valize Ne Sığar ki?

22 Kasım: Bir Valize Ne Sığar ki?

22 Kasım: Bu Ne Biçim Mozart?

27 Kasım: Bir Anarşistin Kaza Sonucu Ölüm