Halkbank web
Ekonomi Kaynak: (İHA) 07.12.2016 13:20 Güncelleme: 07.12.2016 15:22

Bin dolar bozdurana bir ay ücretsiz taksi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde yükselen dövize karşı başlattığı 'Doları boz, oyunu boz' çağrısına Çanakkaleli taksiciden destek geldi. Taksici Şener Çekiç, bin dolar bozdurup makbuzunu getirene bir ay boyunca ücretsiz taksi hizmeti verecek...
Bin dolar bozdurana bir ay ücretsiz taksi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın son günlerde yükselen dövize karşı başlattığı ‘Doları boz, oyunu boz’ çağrısına Çanakkaleli taksiciden destek geldi. Taksici Şener Çekiç, bin dolar bozdurup makbuzunu getirene bir ay boyunca ücretsiz taksi hizmeti verecek.

Çanakkale’de 20 yıldır taksicilik yapan Şener Çekiç, döviz bozdurma kampanyasına destekte bulundu. Çekiç, bin dolar bozdurup makbuzunu getirene, kişi sınırlaması olmadan bir ay boyunca ücretsiz taksi hizmeti verecek. Bu uygulamaya bugün itibariyle başladığını belirten Şener Çekiç, “20 yıldır taksicilik yapıyorum. İskele Meydanı’nda çalışıyorum. Reis, ‘dolarları bozdurun, ekonomiye can verin’ dedi. Bin dolar bozdurup makbuzunu getiren arkadaşlardan bir ay boyunca ücret almayacağız. Bir ay boyunca taksimize bedava olarak binecekler. Bunu reis söylediği için uygulamaya koyduk. Uygulama bugünden itibaren geçerlidir. Dolar bozduran taksimize bedava binecek. Kişi sınırı yok. Üç kişi, beş kişi, on kişi, yirmi kişi fark etmez. Hizmet her zaman devam. Artık devlet meselesi haline geldi. Görüyorsunuz dolar 3.50’lilerin üzerine çıktı” şeklinde konuştu.