Magazin 21.11.2019 00:30

"BÖBREK DEDE" LANSMANIN DA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

1985 yılında kurulan Türk Böbrek Vakfı, 34 yıldır "ülkemizde böbrek sağlığının korunması" adına birçok alanda çeşitli faaliyet ve etkinliklerle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor…
"BÖBREK DEDE" LANSMANIN DA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ!

 Okullarda yürütülen çalışmalarda öğrencilerin “Böbrek Dede” diye hitap ettiği TBV Başkanı Timur Erk, karikatür sanatçısı tarafından yeni bir karaktere dönüştürüldü. Çocuklarla çocukların dilinden iletişim kuracak olan çizgi karakter ilköğretim öğrencileri ile buluşacak… Türk Böbrek Vakfı’nın kurucu başkanı Timur Erk’in karikatürize edilerek hazırlanan karakter çizimi; esprili dili ve sevimli üslubu ile kitapçıklarda yer alarak ilköğretim öğrencilerine sağlıklı yaşamın temel kurallarını anlatacak.

Lazzoni Otel'de gerçekleştirilen Böbrek Dede Lansmanı'nda konuşan Timur Erk'e, konuşmasının bitmesinin ardından Böbrek Dede fotoğrafının yer aldığı doğum günü pastası ile sürpriz yapıldı. Vakıf gönüllüleri ve yönetim kurulu üyelerinin bu sürprizi karşısında duygulanan Erk; "Ömrümün en verimli yıllarını sizlerle birlikte topluma hizmet ederek geçirdim, bu yıl bu toplantıya doğum günümün denk gelmesi de manidar oldu. Ömrüm yettiğince sizlerle çalışmaya devam edeceğim" dedi.