Magazin 14.01.2022 04:05

BONKİS', SÜRPRİZLERLE DOLU 2. SEZONUYLA 18 OCAK'TA BLUTV'DE

Özel yapımlarıyla her yaştan ve kesimden seyircinin beğenisini toplayan Türkiye'nin lider yerli online video platformu BluTV'nin kendine has anlatım dili ve de hikayesiyle ilk sezonunda izleyicilerin kalbini 12'den vuran özel yapımı 'Bonkis' için geri sayım başlıyor. 'Bonkis' 2. sezonu renkli, eğlenceli ve bir o kadar da maceralı bölümleriyle 18 Ocak'ta sadece BluTV'de…
BONKİS', SÜRPRİZLERLE DOLU 2. SEZONUYLA  18 OCAK'TA BLUTV'DE

Modern dünya kadınının problemlerini, gerçekçi bir dille, trajikomik hayatı sahip Deniz’in (Deniz Tezuysal) üzerinden seyirciye aktaran BluTV özel yapımı ‘Bonkis’in 2. sezonu 18 Ocak Salı günü tüm bölümleriyle izleyicilerle buluşacak. ‘Bonkis’in başlamasına az bir süre kala dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragman, Deniz ve arkadaşlarının yepyeni bir maceraya yelken açmak üzere Bozcaada’ya doğru çıktıkları yolda karşı karşıya kaldıkları birbirinden renkli ve komik anlardan kesitler sunarken ekibin başına gelecek, sıra dışı olduğu kadar izleyenlere kahkahalara boğacak eğlenceli olaylardan da ipuçları veriyor. 

Teaser’ındaki feminist pavyonla izleyicideki heyecanı artıran, Hayal Köseoğlu ve Nuri Harun Ateş gibi renkli isimlerin konuk olduğu ‘Bonkis’in 2. sezonunda sürprizler eksik olmayacak. Kışın sert günlerinde yazı getirecek olan dizi aşk, dostluk ve de günümüz dünyasında tek başına ayakta durma meselelerini en eğlenceli ve de özgün haliyle anlatacak. 

Deniz Tezuysal, Vildan Atasever, Öykü Naz Altay ile Sergen Deveci’nin oyuncu kadrosunda yer aldığı, Tezuysal’ın aynı zamanda yaratıcısı olduğu ve de Michael Önder’in ise yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Bonkis’, 2. sezonuyla BluTV üyelerini 18 Ocak’tan itibaren güneye doğru keyifli bir yolculuğa çıkartmaya hazırlanıyor.