Vakıf Katılım web
Magazin 20.01.2018 08:30

​BOSTANCI 'YANSIN BAKALIM'!

Söz ve müziği Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı "Yansın Bakalım" la" yine dinleyicilerinden tam puan alan Gülben Ergen konser maratonuna başlıyor.
​BOSTANCI 'YANSIN BAKALIM'!

Şafak GÜVEN

Arka arkaya çıkardığı ve dinlenme rekorları kıran single albümlerine bir yenisini daha ekleyen Gülben Ergen,  yeni şarkısı ile dört haftadır satış listelerde ilk sırada yer alıyor.  Söz ve müziği Sezen Aksu imzalı yeni şarkısı “Yansın Bakalım” la” yine dinleyicilerinden tam puan alan Gülben Ergen konser maratonuna başlıyor.

Şehir şehir gezip sevenleriyle buluşacak  olan Gülben Ergen bir yandan da her yıl yaptığı İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi konseri için de özel hazırlıklarına başladı.

KONSER MARATONUNA SPOR İLE HAZIRLANIYOR

14 Nisan Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi‘nde vereceği konseri için şimdiden büyük sürprizler düşünen Gülben Ergen,  konser öncesinde hazırlıklarına form tutarak başladı. Düzenli olarak sahilde açık havada yürüyüş yapan Gülben Ergen, iş temposuna göre de evinde hem koşu bandında yürüyüş hem de pilates yapıyor. Bunların yanı sıra dünyada öncülüğünü  Jen­ni­fer Lo­pe­z,  Angelina Jolie ve Adriana Lima’nın yaptığı kick boks ile de form tutmaya devam edecek olan Gülben Ergen; önümüzdeki günlerde bir dövüş kulübünde özel eğitmen eşliğinde çalışmaya başlayacak.

Konserinde dünden bugüne hit olmuş şarkıları ve sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan repertuarı ile sevenlerini mest edecek Gülben Ergen, şarkılarıyla olduğu kadar görüntüsü ile de yine çok konuşulacak.