Siyaset - Politika 23.01.2018 14:33 Güncelleme: 23.01.2018 15:18

"Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olarak, "Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek ve bizi sınırlarımızda taciz eden üç beş tane ipsize, soysuza biz bu sınırlarda soluk aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
"Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek"

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kilis'in Gülbaba köyünün güneydoğusunda terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan, düzenlenen devlet töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili, "Acaba şunlar ne demiş, bunlar ne demiş, dünyada şu ülke nasıl bakmış, bu ülke nasıl bakmış, buna bakacak halimiz yok. Bu konudaki karar bu milletindir. Bu millet kendi göbeğini kendisi kesecek ve bizi sınırlarımızda taciz eden üç beş tane ipsize, soysuza biz bu sınırlarda soluk aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.

Ahmet Hamdi Akseki Camisi'ndeki törene Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.