Magazin 02.02.2023 04:52 Güncelleme: 01.02.2023 21:42

"Bülent Ersoy'un Gençliğini Oynamak İsterim"

Bir ses yarışmasında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Aziz Kiraz önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. 
"Bülent Ersoy'un Gençliğini Oynamak İsterim"

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kiraz "Yeni parça çıkardım, adı 'Ben Yazdım' , şarkıyı doğum günümde 26 Ocak'ta çıkardım. Çok güzel tepkiler alıyorum. Sahne konusunda da yoğun bir ilgi var. Ayda ortalama 8 konser veriyorum. Her şey yolunda ve çok mutluyum gerçekten." dedi. 

Geçtiğimiz günlerde Bülent Ersoy hayatının film yapılmasıyla ilgili bir antlaşma imzalamış ve bunu da sosyal medyadan 'Hayatımın imzası' diyerek paylaşmıştı. Daha sonra çıkan haberlerde gerek yüz gerek ses olarak benzerliği nedeniyle Bülent Ersoy'un gençliğini Aziz Kiraz'ın canlandıracağı yazılmıştı. Konuyla ilgili gelen sorulara Kiraz" Ben de duydum ve haberlerden takip ettim süreci, Bülent Ersoy bir ekol, ciddi bir kişilik ve Diva, böyle bir projede olmaktan gurur duyarım." diyerek cevapladı. 

Aziz Kiraz geçtiğimiz yıllarda Aleyna Tilki ile düet yapmış ve o şarkı çok konuşulmuştu. Başka bir sanatçı ile düet gelir mi şeklinde gelen sorulara ise genç şarkıcı "Ben artık düet yapma taraftarı değilim, nedense aram bozuluyor düet yaptığım kişilerle, ondan dolayı böyle bir karar aldım, müziği paylaşmayı çok seviyorum ama düet yapabileceğim kimse yok bence şu an." diyerek tartışılacak sözlere imza attı. Kamil SÜMER