Vakıf Katılım web
Magazin 01.08.2020 03:00

Bülent Serttaş'ın ilk Bodrum sahnesi

Ünlü türkücü Bülent Serttaş, ilk kez Bodrum'da sahne aldı.
Bülent Serttaş'ın ilk Bodrum sahnesi

Önceki gece Bodrum Yalıkavak'taki Pandemi Restaurant'da sahneye çıkan Serttaş, konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı türkücü, "Pandemi sürecinden on bir kilo aldım. Beş kilosunu verdim geriye altı kilo kaldı, inşallah en kısa sürede altı kiloyu da vereceğim" dedi. Hayranlarını çok şaşırtacak bir proje hazırladığını söyleyen Başarılı türkücü, proje ilgili hiçbir bilgi vermeyerek "Bütün sevenlerim yeni projemi gördüğünde çok şaşıracak. Yok artık Bülent Serttaş bunuda mı yaptı diyecekler" dedi.

Programına sevilen parçalarından "Bodrum Akşamları" ile başlayan Serttaş, "Birgün beni Türkan Sabancı aradı, Bodrum ancak bu kadar güzel anlatılırdı. Elinize kaleminize sağlık bütün oscarlar ve ödüller size, benim oscarım da sana diyerek gururlandırdı beni" dedi.

Eski ve son albümündeki sevilen parçalarını seslendiren Serttaş, türkülerin aralarında hayranlarıyla sohbet edip, espriler de yaptı. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Bülent Serttaş, programını "Seyyah" şarkısıyla noktalayarak alkışlar eşliğinde sahneden indi. Öte yandan Bülent Serttaş'ı dinlemeye gelenler arasında eşi Selvi Serttaş, Ebru- Ayhan Çarıkcılar, Hasan-Özlem Çetin ve Yusuf -Miray Yazdan gibi ünlü isimlerde vardı.