Vakıf Katılım web
Magazin 04.07.2022 04:59

BÜYÜK AŞKIN NAĞMELERİ BODRUM ANTİKTEN YÜKSELDİ

Geleneksel Kerki Solfej yaz konserleri ünlü sanatçı Sıla'nın yeni şarkılarını ilk kez söylediği muhteşem sahne performansıyla başladı.
BÜYÜK AŞKIN NAĞMELERİ BODRUM ANTİKTEN YÜKSELDİ

Türk pop müziğinin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, geçtiğimiz gün BTCTurk PRO sahnesinde Kerki Solfej organizasyonuyla Bodrum Antik Tiyatro’da unutulmaz bir konsere imza attı.

‘Şarkıcı’ albümündeki yeni parçalarını da ilk kez canlı söyleyen sanatçı, biletleri günler öncesinden tükenen Antik Tiyatro’daki konserinde hayranlarının karşısına, mavi ve siyah sırt dekolteli iki elbise ile çıktı.

SEZONU EVİMDE AÇTIM

Sevilen şarkılarını, Antik Tiyatro’yu dolduran hayranlarıyla hep bir ağızdan seslendiren Sıla; “Uzun bir aradan sonra yine karşınızdayım. Kısmet böyleymiş, sezonu evimde açmak varmış. Bodrum’da yaşayan biri olarak beni de Bodrum’lu sayıyorsunuz herhalde. Sizleri çok özlemişim, sizinle olmam muhteşem bir duygu” dedi.

İLKER KALELİ’YE SAHNEDEN ALKIŞ GÖNDERDİ

“Bu akşam yeni şarkıları sizinle sıcak temasta paylaşıyorum. Yeni şarkılardan çok güzel dönüş aldık. Şimdi yeni bir şarkı söyleyeceğim. Benim için çok değerli. Buradan bestecisi İlker Kaleli’ye alkış istiyorum” diyerek Metelik şarkısını seslendirdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sıla, sevenlerinin yoğun isteği üzerine alkış eşliğinde sahneye dönerek “Aslan gibi” ve “Karanfil” şarkılarıyla biss yaptı.

Kerki Solfej’in düzenlediği yaz konserleri 9 Temmuz Altınoluk Amfi Tiyatro, 11 Temmuz Çeşme Açıkhava Tiyatrosu, 12 Temmuz Bodrum Antik Tiyatro 20 Temmuz İstanbul Cityfest Parkorman, 6 Ağustos Marmaris Amfitiyatro, 10-11-12 Ağustos Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ile devam edecek.