Magazin 27.09.2022 05:00

ÇAĞAN ŞENGÜL VE EMRE AYDIN "YANSIN" DİYOR

Çağan Şengül ilk albümü "Yangın"ın üçüncü single'ı "Yansın"ı Sony Music Türkiye etiketiyle 23 Eylül'de yayınlıyor. Emre Aydın ile mikrofon başına geçen Şengül yayınlanacak bu son single ile Ekim ayında yayınlanacak albüm öncesi yangını başlatıyor.
ÇAĞAN ŞENGÜL VE EMRE AYDIN

Çağan Şengül ilk albümü “Yangın”ın üçüncü single’ı “Yansın”ı Sony Music Türkiye etiketiyle 23 Eylül’de yayınlıyor. Emre Aydın ile mikrofon başına geçen Şengül yayınlanacak bu son single ile Ekim ayında yayınlanacak albüm öncesi yangını başlatıyor.

“Başka Çarem Yok” ile ilk albümü “Yangın”ın startını veren, “Yana Yana” ile ateşi körükleyen Çağan Şengül, sözü müziği yine kendisine, düzenlemesi ise Burak Bedirli’ye ait olan ve Emre Aydın’ı konuk ettiği şarkısı “Yansın”da ayrılık temasına devam ediyor.

Çağan Şengül Emre Aydın ile bu şarkıda bir araya gelişlerini şu sözlerle anlatıyor: “Emre Ağabey ile konuştuğumuzda en başta aslında “Dört Duvar” şarkısını yapmaya karar vermiştik. Daha sonra ben “Yansın” şarkısını yaptım ve nakarat Emre Aydın sesi tınlıyordu sanki. İlk işim Emre Ağabey’e atmak oldu o da çok beğendi ve tüm akışı değiştirip “Yansın” için tekrardan çalışmaya başladık. “Yansın” sonradan yaptığım için albüme almayı düşünmediğim bir şarkıydı ama Emre Aydın’la o kadar güzel taçlandı ki tüm planları değiştirdi.”

13 Ekim’de “Yangın” albümünün turnesine Eskişehir IF Performance Hall’da başlayacak olan Çağan Şengül, Ankara, Bolu, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Kütahya, İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Antalya, Isparta, Afyon ve Çanakkale’de sevenleriyle buluşacak.

Şengül’ün “Yangın”ından Emre Aydın ile hazırladığı üçüncü şarkısı “Yansın” 23 Eylül’de Sony Music Türkiye etiketiyle tüm platformlarda yayında.