Magazin 01.12.2022 04:59

Çakallarla Dans 6'nın Galası yapıldı

Yönetmenliğini Murat Şeker'in yaptığı, sezonun en çok beklenen filmlerinden 'Çakallarla Dans 6'ın galası, önceki akşam Maslak TİM Show Center'da yapıldı. 
Çakallarla Dans 6'nın Galası yapıldı

Seyircimiz çok özel

Gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan film ekibi şunları söyledi. Söze ilk başlayan filmin yönetmeni Murat Şeker, ''Seyircimiz için özel ve beklediğimiz bir gün, yıllar sonra tekrar bir aradayız. Türk sineması da heyecanla 2 Aralık’ta vizyona girmemizi bekliyor. ‘Çakallarla Dans’ birçok yönetmene ve yapımcıya nasip olmayacak şekilde kadro dağılmadan 6.kez yapıldı. Ne olursa olsun ayrılmadık, inşallah bundan sonra da ayrılmayız. Sizin huzurunuzda ekibe bir kez daha teşekkür ediyorum'' dedi. 

Bol kahkahalı bir film

Filmin başrol oyuncularından Didem Balçın, '' Aşırı heyecanlıyız, seyircimizi sinema salonlarına bekliyoruz. Bol kahkahalı bir  film izleyeceğiz herkese şimdiden iyi seyirler'' dedi. 

Seyircimizi bekliyoruz

Oyuncu Hakan Bilgin  şunları söyledi. ''Sadece bu güzel çalışmayı, mizahı, samimiyeti merak eden birçok insan var Türkiye’de. Dört senelik bir aranın ardından yeniden aynı samimiyet ve mizahla çok iyi bir film çektik. Bütün seyircimizi sinemaya bekliyoruz'' dedi. 

Biz tarihi bir seri çektik

Filmin diğer başrol oyuncusu Şevket Çoruh ise, ''Biz tarihi bir seri çektik. Bu tarihi seri Türk sinemasına da bir imza attı. Bu projenin içinde olmak ve cuma günü seyircimizle buluşacak olmak bize heyecan veriyor. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyoruz'' dedi.

Oyuncu Murat Akkoyunlu'da mutluluğunu dile getirdi.  Akkoyunlu sözlerine şöyle devam etti. ''Sinema filmi sinemada izlenir o yüzden bugüne kadar bizi destekleyen seyircimizi sinemaya bekliyoruz'' dedi. 

12 yıllık yolculuğumuz devam ediyor

Bir diğer başrol oyuncusu Timur Acar filmin öneminden bahsetti. Acar, ''2010’da başladığımız yolculuğumuz hala devam ediyor. Cuma günü itibariyle tüm izleyicilerimizi salonlara bekliyoruz'' dedi. Oyuncuyu eşi Eda Özerman'da yalnız bırakmadı. 

‘Çakallarla Dans 6’nın galasına Haluk Levent, Demet Akbağ, Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Timur Savcı, Cemal Okan, Burak Sağyaşar,  Murat Cemcir, Uğur Güneş, Neslihan Dolar, Zeynep Demirel, Eda Özerkan, Toygan Avanoğlu, Birol Namoğlu-Derya Beşerler,  Yunus Emre Yıldırımer, Zafer-Binnaz Ergin, Yosi Mizrahi gibi isimler katıldı.