Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 17.10.2017 21:25 Güncelleme: 17.10.2017 21:27

CHP'li vekiller hastaneye akın etti

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Milletvekili arkadaşlarımız, Sayın Baykal'ı hastanede hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor.
CHP'li vekiller hastaneye akın etti
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Milletvekili arkadaşlarımız, Sayın Baykal’ı hastanede hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Meclis çalışmalarını aksatmamak adına nöbetleşe olarak sürekli Sayın Baykal’ın ve ailesinin yanındayız” dedi.

Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesinde tedavisine devam edilen Deniz Baykal’ı CHP’li vekiller yalnız bırakmadı. Hastane önüne çok sayıda CHP’li milletvekili geldi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, "Eski Genel Başkanımız Deniz Baykal bugün üçüncü kez ameliyat oldu. Milletvekili arkadaşlarımız, Sayın Baykal’ı hastanede hiçbir şekilde yalnız bırakmıyor. Meclis çalışmalarını aksatmamak adına nöbetleşe olarak sürekli Sayın Baykal’ın ve ailesinin yanındayız. Bir grup milletvekili olarak Sayın Baykal’ı yeniden ziyarete geldik. Şuanda Sayın Genel Başkanımız da yukarıda. Biraz sonra biz yaklaşık 50 milletvekili arkadaşımızla buradan ayrıldıktan sonra diğer arkadaşlarımız gece nöbetini devir alacak” dedi.