Spor 22.08.2017 07:09

Cleveland Browns hazırlıkta 2'de 2 yaptı

ABD Ulusal Amerikan Futbolu Ligi NFL'in 2. hazırlık haftasının kapanış maçında Cleveland Browns, sahasında New York Giants'ı 10-6 mağlup etti.
Cleveland Browns hazırlıkta 2'de 2 yaptı

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde herhangi bir sayı olmazken, ilk 15 dakikanın en önemli pozisyonu Jason Pierre-Paul'dan geldi. New York Giants'ın savunma hattı oyuncusu, Browns'ın oyun kurucusu Brock Osweiler'ın pasını tuttu ve yaptığı interceptionla, takımına hücum hakkı kazandırdı. (9.10) Karşılaşmanın ilk sayıları konuk ekipten geldi. İlk çeyreğin son dakikalarından sarkan hücum serisinin sonunda Mike Nugent, 38 yardalık mesafeden alan golünü kaydetti ve Giants 3-0 öne geçti (13.05) İlk yarıda New York Giants savunması etkili bir performans çıkardı. Ancak, Cleveland Browns'ın çaylak oyun kurucusu DeShone Kizer, toplam 5 hücum oyunu sonunda 1 yardalık mesafeyi geçerek karşılaşmadaki tek touchdown sayısını kaydetti ven öne geçti. (1.10) Touchdown sonrası Cody Parkey'in ekstra golü sayıya çevirmesiyle farkı 4 sayıya çıkaran Kahverengiler, devre arasına 7-3 üstünlükle gitti.

Üçüncü çeyrekte her iki takım da, hücum oyunlarını istedikleri gibi uygulayamasa da karşılıklı alan golleri geldi ve ev sahibi takım son çeyreğe 10-6 önde girdi.  Karşılaşmanın son 7 dakikasına doğru gidilirken her iki takım da karşılıklı top kayıpları yaptı. Kalan süre zarfında herhangi bir sayı olmayınca, Cleveland Browns karşılaşmayı 10-6 kazandı

KARŞILAŞMAYA DAMGA VURAN OLAYLAR

Skor bazında kısır geçen karşılaşmada, Cleveland Browns'tan 3'ü son çeyrekte olmak üzere 4, New Yok Giants'tan ise 3 oyuncu sakatlık yaşadı ve maçı tamamlayamadı. Ayrıca, Cleveland Browns'tan bir grup oyuncu, yaşanılan ırkçı olaylara tepki olarak ABD Ulusal Marşı seremonisinde diz çöktü. 

Bertan Erman