Magazin 27.10.2020 04:10

Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nı KidZania'da coşkuyla kutluyor

Cumhuriyet Bayramı'nın 97'nci yılı yediden yetmişe coşkuyla kutlanıyor.
Çocuklar Cumhuriyet Bayramı'nı KidZania'da coşkuyla kutluyor

Bayram geleneği KidZania’da doyasıya yaşanacak. Türk bayrakları ile donatılan çocuklar ülkesinde zafer alayı şehir meydanında toplanacak ve bayrama özel aktiviteler deneyimlenecek. KidZania, bayrama özel sadece online bilet alışverişlerinde yüzde 29 indirim uygulayacak.

 Çocukların eğlenerek öğrendiği ve 120’den fazla mesleği deneyimlediği KidZania, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda dopdolu bir programla misafirlerini ağırlayacak. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97’nci yılı kapsamında bayrama özel aktiviteler çocuklu aileler ile buluşacak.

 Bayrama özel etkinlikler

KidZania’nın bayraklarla donatılacağı Cumhuriyet Bayramı’nda gün boyunca KidZania radyosunda bayram coşkusu yaşanacak ve ziyaretçiler zafer alayı gerçekleştirecek. Sosyal mesafe kurallarına uyularak ve sınırlı sayıda misafirle düzenlenen aktiviteler, daima olduğu gibi bayramda da tüm hijyen yönetmelikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak geliştirilen Adel El Sanatları Atölyesi’nde kitap ayracı ve kapı kolu yazısı tasarımı aktivitesi yapılacak. 29 Ekim Perşembe günü Cumhuriyet Bayramı’nda çeşitli bayram etkinlikleriyle şenlenecek olan KidZania Meydanı’nda günün sonunda ‘Mini disko’ ve ‘Heykel’ oyunları oynanacak. Çocuklu aileler, çeşitli sürprizlerle unutulmaz anlar yaşayacak.

KidZania, bayrama özel olarak online bilet alışverişlerinde KidZania’nın resmî sitesinde yüzde 29 indirim fırsatı da sunuyor. Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak 11.00 itibarıyla kapılarını açacak olan KidZania’da, kutlamalar saat 19.00’a kadar devam edecek.

Sosyal mesafe kuralları her aktivitede geçerli

KidZania, T.C. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun açıkladığı yönergeler ve İş Güvenliği Uzmanları’nın koordinasyonunda birçok önlemi hayata geçirdi. KidZania’daki ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ prensipleri ile sosyal mesafe, zorunlu maske kullanımı, minimum temas ve maksimum hijyen önlemleri ile 67 aktivite deneyimleniyor. Havalandırma sistemleri yüzde 100 taze hava ile beslenerek iklimlendirme oluşturuluyor. ULV cihazları ile şehir (havalandırma kanalları dahil) dezenfeksiyon işlemi yapılıyor.