Magazin 25.03.2020 00:30 Güncelleme: 24.03.2020 19:41

''ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2''DE ''SURA İSKENDERLİ'' SÜRPRİZİ!

Geçtiğimiz aylarda yayınlanmış olduğu ''Bir Daha Yak'' şarkısı ile milyonların gönlünü fetheden ''Sura İskenderli'', yakın tarihte sevenleriyle buluşturduğu ikinci çalışması ''Hayalet'' şarkısı ile de müzikseverleri çok bekletmeyerek sektörde kalıcını olduğununun sinyallerini verdi.
''ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2''DE ''SURA İSKENDERLİ'' SÜRPRİZİ!

''Bir Daha Yak'' ile 150 milyon görüntülenmenin üzerine çıkan genç ve başarılı sanatçı ''Sura İskenderli''nin şarkısının rüzgarı tüm dünyada esmeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği televizyonların en çok izlenen başarılı programlarından ''Çok Güzel Hareketler 2''nin eğlenceli skeçlerinden birinin içinde yer alan ''Bir Daha Yak'' izleyicinin ilgi odağı oldu.

Kliplerindeki farklı tarzı, güçlü yorumu ve şarkılarına yansıttığı özgün altyapıları ile ilgi odağı olan ''Sura İskenderli'', kısa sürede sektörün en genç, üretken ve en başarılı isimlerinden oldu.

Her hareketiyle dikkatleri üzerine çeken ''Sura İskenderli''nin çok sevilen ve müzik listelerinin zirvesinde yer alan ''Bir Daha Yak'' şarkısı yoğun istek üzerine 2. kez ''Çok Güzel Hareketler 2'' seyircisiyle buluştu.