Vakıf Katılım web
Magazin 01.07.2020 03:00

Coşkun Sabah, Ömür Gedik ve Tolga Yüce'ye konuştu!

Ömür Gedik ve Tolga Yüce'nin sunduğu Tek Hece adlı instagram yayınına konuk olan Coşkun Sabah yine çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
Coşkun Sabah, Ömür Gedik ve Tolga Yüce'ye konuştu!

Geçtiğimiz hafta çıkardığı Yalan Yıllar adlı şarkısı için “bu şarkı da diğer pek çok şarkım gibi tek bir kişiye değil Türk halkına yazıldı. Eşime yazdığım bir şarkı hariç diğer tüm şarkılarımı halkı düşünerek yazdım” dedi.

Son dönemde “geçinemiyorum” manşetleriyle gündem olan Sabah “Sözlerim mutasyona uğratılıyor. Düzeltmeye çalıştıkça daha da battığımı gördüm. Oysa benim yakınmam yok, durum tespiti yapmıştım. Bunu yakınma olarak algılayıp üstüme geldiler. Bıktım, twitter hesabımı da kapatıyorum. Herkese de kapatmalarını tavsiye ederim. Twitter küfür ve bataklık mecrası. Güzel çirkin oluyor orada.” dedi.

Usta sanatçı “Geçinemiyorum demedim, hazıra dağ dayanmaz dedim. Ayda 70-80 bin TL harcamam var, kapı açılışım 70 bin. Rahat duran bir insan değilim, krediler, mortgagelar, ödemelerim çok. Ama fakirliği de bilen bir insanım. Aile olarak hem varlığı hem de yokluğu gördük. Villada, özel şoförü olan bir çocukluk geçirdikten sonra babam iflas etti. Lise ikinci sınıfa geldiğimde gece gazino ve çay bahçelerinde sahneye çıkıp, ud çalarak ailemi geçindirdim. Cepte para olmadığı için okula bir saat yürüyerek gidip, günü tek bir simitle geçirdiğim günlerim oldu. Bugünleri görmüş bir insan nankörlük yapar mı?” diyerek kendisini eleştirenlere sitem etti.