Vakıf Katılım web
Kültür Sanat 30.11.2022 15:56

DEMET AKBAĞ İSTANBUL KOMEDİ FESTİVALİ KAPSAMINDA UNUTULMAYACAK BİR GECEYE İMZA ATTI

BKM Organizasyonu ile, bu yıl Maximum Kart ana sponsorluğunda 5. kez düzenlenen İstanbul Komedi Festivali, geçtiğimiz akşam tiyatro ve sinema dünyasının yıldız ismi Demet Akbağ'ı "Bir Demet Muhabbet" adlı gösterisi ile Sofitel Hotel'de seyirci ile buluşturdu!
DEMET AKBAĞ   İSTANBUL KOMEDİ FESTİVALİ KAPSAMINDA   UNUTULMAYACAK BİR GECEYE İMZA ATTI

BKM Organizasyonu ile, bu yıl Maximum Kart ana sponsorluğunda 5. kez düzenlenen İstanbul Komedi Festivali, geçtiğimiz akşam tiyatro ve sinema dünyasının yıldız ismi Demet Akbağ’ı “Bir Demet Muhabbet” adlı gösterisi ile Sofitel Hotel’de seyirci ile buluşturdu! 

Salonu dolduran seyirciler tarafından ayakta alkışlanan Demet Akbağ gösterisinde; çocukluğunda ev halkına yaptığı gösterilerden başlayarak hayat yolculuğunu paylaştı. İlk tiyatro oyunlarından sinema filmlerine, sahne gösterimlerinden televizyon dizilerine kadar pek çok anının anlatıldığı gecede duygu dolu anlar yaşandı. 

İstanbul Komedi Festivali, 5. Yılında Maximum Kart Ana Sponsorluğunda

 1 Ay Boyunca İstanbul’da Her Yerde Seninle 

Beşinci yılında komedi festivalinin kalbi olan İstanbul, festivale özel hazırlanan projeler ile, 30’dan fazla ayrı sahnede, 82’si yetişkin, 20’si çocuk olmak üzere 220’den fazla etkinlik ile tüm şehre kahkahayı getiriyor! Maximum Kart ana sponsorluğunda 11 Kasım – 12 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek tüm etkinliklerle ilgili detaylı bilgiler için www. istanbulkomedifestivali.com  

İş Bankası kartlarına %10, Maximiles Black ve Privia Black’e %20 indirim uygulanacak etkinliklerin biletleri satışta.