Magazin 15.08.2022 04:58

DOĞU DEMİRKOL İLE BOĞAZDA KAHKAHA TUFANI

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile Türkiye'nin en değerli sanatçılarını müzikseverler ile buluşturan Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi önceki akşam ilk kez stand-up gösterisiyle başarılı oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol'u ağırladı.
DOĞU DEMİRKOL İLE BOĞAZDA KAHKAHA TUFANI

İlk kez Kuruçeşme Açıkhava’da sahne alan Doğu Demirkol’un gösterisine seyirciler yoğun ilgi gösterdi. Ünlü komedyen kendi hayatından hikâyeleri ve izlenimlerini anlattığı tek kişilik sahne gösterisiyle iki buçuk saat boyunca Boğazı kahkahalara boğdu.

“KURUÇEŞME AÇIKHAVA’NIN ENERJİSİ ÇOK GÜZEL”

Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğu Demirkol, “Kuruçeşme Açıkhava... Çok mutluyuz, sevinçliyiz. Geç kaldık trafikten dolayı, bir tane kurye arkadaştan rica ettim. Motorun arkasına atladım geldim” diye anlattığı yol macerasıyla sahneye çıkmadan güldürdü. İlk kez 3000 kişilik bir alanda seyircisiyle buluşacak olan ünlü komedyen “Geçen sene burada Mustafa Abi’nin konserinde çıkmıştım. Onunla ilgili anılarım vardı, onu anlatmıştım. Mekânı da sevdim. Enerji de çok güzel burada” dedi. Başarılı oyunculuğu ve stand-up şovlarıyla adından söz ettiren Doğu Demirkol Eylül ayında talk show’a başlayacağını da sevenlerine duyurdu.

Doğu Demirkol’u izlemeye gelenler arasında yer alan usta tiyatro sanatçısı Oya Başar, “Doğu, çok şeker şeyler yaptığını biliyorum. Onu izlemek istedim, ilk kez izleyeceğim” dedi. Koronavirüsü atlatan Burcu Özberk de iyileştikten sonra soluğu Kuruçeşme Açıkhava’da aldı. “Geçen seneden beri seni izlemeye geleceğim geleceğim diyorum bugüne kısmet oldu. Benim için de iyi oldu. Çok güzel bir yerdeyiz” dedi.